3 carti despre Decoratiuni Interioare – de studiat si savurat la cafeaua de dimineata - Cine cauta, gaseste.ro!
15888
post-template-default,single,single-post,postid-15888,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3 carti despre Decoratiuni Interioare – de studiat si savurat la cafeaua de dimineata

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: dimineata de toamna, tu cu o cana de cafea in mana, scufundat in fotoliul de langa geam, avand in stanga o biblioteca mica si cocheta, cu carti de suflet, din care sa alegi cand si cand cate una. Printre ele, cateva si despre Decoratiuni Interioare.

Ce zici? Ti se potriveste imaginea asta? Daca da, citeste mai jos cateva exemple de carti despre Home Décor din care sa te inspiri la cafeaua de dimineata.

Stay with Me: The Most Creative Brands in the World, Catherine Harvey

O carte perfecta atat pentru a “fura” din ea cateva idei aplicabile si in casa ta, dar si pentru a visa si planifica urmatoarea vacanta. Autoarea merge pe premisa ca, astazi, brandurile de succes in domeniul hotelier incearca sa surprinda dorintele si visurile noastre inclusiv in modul in care este decorata o camera de hotel. In plus, vei vedea cum functioneaza impreuna designerul interior, designerul grafic si strategiile de branding si marketing.

New York: Behind Closed Doors, Polly Devlin (autor), Annie Schlechter (fotograf)

O carte cu care te vei delecta la cafea, cu tot felul de fotografii surprinzatoare, ce iti vor starni interesul. Reteta este simpla: douazeci si patru de case si povesti ale unor persoane care traiesc in New York. Provocarea vine tocmai din faptul ca locatiile sunt mici, dar decorate cu obiecte de arta, carti, colectii, mobila chic – fiecare diferit, tocmai pentru a reprezenta personalitatea celui care locuieste acolo.

A Touch of Farmhouse Charm: Easy DIY Projects to Add a Warm and Rustic Feel to Any Room, Liz Fourez

Iti place sa faci tu insati mici obiecte Home Décor potrivite pentru casa si gradina? Atunci, trebuie sa ai aceasta carte. Liz Fourez te invata cum sa “restaurezi” sau sa creezi obiecte rustice sau potrivite unui anume stil. Proiectele descrise cer un minim de efort, dar dau un farmec de neegalat apoi, locuintei tale. O multime de activitati DIY din care te poti inspira si pe care le poti aplica treptat.

Acum, ca stii ce sa citesti si in acest domeniu, e timpul sa iti planifici urmatorul proiect pentru casa. Pe parcurs, s-ar putea sa descoperi ca ai nevoie, totusi, de specialisti, asa ca apeleaza la Gaseste.ro pentru a-i gasi pe cei mai buni in: Decoratiuni Interioare, Restaurare/Executie Mobila, Curatenie, Consolidari, Constructii, Parchet, Montaj garduri, Tapet, Usi, Termopane etc.

No Comments

Post A Comment