4 idei inspirate pentru cadoul de botez - Cine cauta, gaseste.ro!
15885
post-template-default,single,single-post,postid-15885,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

4 idei inspirate pentru cadoul de botez

Esti invitat la un botez si nu stii ce cadou sa cumperi pentru cel mic si parintii sai? Te ajutam noi sa gasesti varianta cea mai potrivita, dar si cea mai originala.

Asadar, iata mai jos cateva idei inspirate pentru cadoul de botez:

  1. Un obiect decorativ, cu un mesaj interesant inscriptionat pe el

Stii obiectele acelea Home Décor cu tot felul de mesaje inspirationale pe ele? Daca gasesti un artist care sa realizeze cadouri personalizate de acest fel, ii poti surprinde pe parintii celui mic cu un cadou original, amuzant sau emotionant, in functie de ce mesaj alegi pentru el, adecvat, bineinteles, momentului botezului.

  1. Un album foto cu fotografii si texte inspirate

Te cunosti de ceva mai mult timp cu parintii copilului si ai tot felul de fotografii cu ei, dinainte ca acestia sa devina parinti? Alege-le pe cele mai amuzante sau ofertante pentru aceasta ocazie, aduna-le intr-un album special si cere ajutorul cuiva talentat, care sa te ajute sa compui niste texte inspirate. Acestea trebuie sa faca cumva legatura intre statutul cuplului inainte si dupa venirea copilului.

O alta idee ar fi ca acest album foto sa cuprinda poze cu personaje de desene animate si mesaje inspirationale.

  1. O paturica personalizata

Din nou, factorul “personalizat” este foarte important si asta pentru ca el poate transforma un cadou monoton intr-unul de mare efect. O paturica este un cadou util si practic, mai ales in primele luni de viata ale bebelusului. Tocmai de aceea, este o idee perfecta pentru un cadou de botez, mai ales daca ii adaugi si ceva personalizat: numele copilasului, un mesaj de noapte buna, o jucarie din plus atasata etc.

  1. O bratara din argint sau aur, care sa poata fi largita, pe masura ce copilul va creste!

Se spune ca e bine sa oferi copilului un cadou din argint sau aur pentru ca asta ii aduce noroc si bogatie in viata. Poti sa mixezi traditia asta cu cea religioasa, care spune ca orice copil trebuie sa poarte o cruciulita pentru a fi protejat. O bratara din argint sau aur, care sa aiba inscriptionat numele copilului si/sau data de botez, cu o cruciulita delicata atasata ar putea fi varianta perfecta pentru un cadou reusit.

Daca te incanta ideile asta, vrei sa le pui in aplicare sau ai dori sa discuti si cu un specialisti in Obiecte si cadouri personalizate, da click aici si vezi ce optiuni ai. Totul e simplu, rapid si gratuit, asa ca merita sa incerci!

In plus, nu uita ca pe Gaseste.ro gasesti tot felul de profesionisti pentru evenimente dedicat copiilor, dar nu numai: Candy Bar, Cofetarie si dulciuri, Decoratiuni florale, Decoratiuni evenimente, Fotografie de maternitate, Organizare petrecere copii, Terapie infantila etc.

No Comments

Post A Comment