5 aspecte importante, de care sa tii cont cand iti proiectezi o noua casa - Cine cauta, gaseste.ro!
15833
post-template-default,single,single-post,postid-15833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 aspecte importante, de care sa tii cont cand iti proiectezi o noua casa

O noua casa este cu siguranta visul oricarei persoane care vrea mai mult spatiu, mai multa intimitate si optiuni diverse pentru el si familia sa. Pe langa zona si dorintele generale (numarul de camere si etaje, culoarea peretilor etc.), mai sunt inca multe aspecte importante, de care sa tii cont cand iti proiectezi o casa noua.

Da, angajarea unui arhitect este cea mai buna solutie pentru asta, iar daca nu cunosti niciun specialist in acest domeniu, iti venim in ajutor! Da click aici, completeaza formularul Gaseste.ro, inscrie-te pe site (e gratuit, rapid si eficient) si vei primi tu oferte de la profesionisti.

Pana atunci, insa, iata ce trebuie sa stii despre proiectarea unei case, ce sa ai in vedere chiar si atunci cand visezi la ea si ce sa discuti cu arhitectul cu care vei colabora:

  1. Afla cat mai multe despre terenul pe care vei construi casa!

De la actele oficiale pana la tipul de teren pe care va fi constructia, toate sunt importante. De exemplu, cu cat terenul este mai plat, cu atat proiectul se va desfasura mai usor, fara probleme. Asadar, evita terenurile denivelate sau cu alte interdictii pentru a nu cheltui prea mult cu autorizatiile sau ajustarile necesare.

  1. Orienteaza-te asupra directiei camerelor principale!

Visai dintotdeauna la un rasarit pe care sa il admiri din dormitor? Ei bine, asigura-te ca, intr-adevar, geamul de la dormitor da in acea directie. In plus, e important sa consulti un arhitect pentru a nu te confrunta cu prea multa caldura vara si o prea mare umezeala in sezonul rece.

  1. Proiecteaza acea casa gandindu-te si la viitor!

Daca va doriti un copil sau un membru al familiei are un hobby, gandeste-te si la o camera extra pentru asta. E important sa nu te limitezi la ce va doriti in acel moment, uitand de unele aspecte importante, cum ar fi venirea pe lume a unui copil. Atunci cand faci asta, incearca sa previi (singur sau impreuna cu arhitectul) si eventualele probleme ce pot sa apara.

  1. Cere ajutor pentru a intelege mai bine tehnicile de constructie!

Acest domeniu s-a schimbat mult in ultimii ani. Sa nu uitam ca nu tu esti aici specialistul, asa ca, oricat de tare ti-ai dori un anumit format sau o tehnica de constructie, tot trebuie sa le stii si pe celelalte. Aici poti vorbi cu o echipa de contructie (o gasesti si pe ea aici) pentru a discuta despre asta.

  1. Afla cum sa incorporezi instalatiile electrice si sanitare astfel incat designul sa nu fie afectat!

Din nou, specialistii ar trebui sa iti ofere optiunile necesare, asa ca pune acest punct pe lista si vorbeste cu el atat cu arhitectul, cat si cu echipa de constructie. Cu siguranta nu vrei multe fire sau sa spargi in perete apoi pentru a face unele imbunatatiri. Pentru toate astea, insa, specialistii vor veni cu solutii.

Asadar, ai inteles pasii necesari! Visezi la o casa, incepi sa iti pui planurile in aplicare, intri pe Gaseste.ro si cauti cei mai buni specialisti in Constructii si mesteri (aici intra o multime de subsectiuni: Arhitectura, planuri si proiecte casa, Constructie, Executie fundatii, Termoizolatii etc.) si vei incepe sa primesti oferte.

Mai apoi, nu uita ca pe acelasi site gratuit si eficient, ai mai multe optiuni cu privire la servicii legate de casa: Decoratiuni interioare, Curatenie, Amenajari curti si gradini, Instalatii, Servicii de mutare si depozitare, Finisaje interior, Executie/Reparatie mobila!

No Comments

Post A Comment