5 flori pe care sa le ai in casa – plante aducatoare de noroc - Cine cauta, gaseste.ro!
15613
post-template-default,single,single-post,postid-15613,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 flori pe care sa le ai in casa – plante aducatoare de noroc

Credem sau nu credem, superstitiile ne determina uneori sa facem unele alegeri in detrimentul altora. Tehnici precum Feng Shui sunt din ce in ce mai populare tocmai pentru ca ne invata cum sa atragem norocul si bunastarea prin pozitionarea mobilierului sau achizitionarea unor obiecte cheie. La felde bine, insa, si florile pe care le „primim” in casa noastra pot avea acelasi efect.

Tocmai de aceea, citeste mai jos care sunt plantele care iti pot influenta pozitiv viata si cum „actioneaza” ele.

Muscata cu flori rosii si albe

Pe langa frumusete, muscatele cu flori rosii si albe sunt adevarate „plante vindecatoare” am putea spune. Ele ne scapa de durerile de cap si ne fac mai energici. In plus, se spune ca muscatele atrag si bunastarea financiara.

Orhideea

Una dintre cele mai indragite flori, prezenta in multe case ale romanilor, orhideea este simbolul iubirii si al linistii. Se pare ca ea ne ajuta sa fim mai rabdatori si puternici in fata obstacolelor vietii si sa ne pastram relatiile de prietenie.

Begonia

Esti o fire vulcanica, stresata de grijile de zi cu zi, fara prea multa rabdare? Ei bine, ia-ti o begonie si ea va avea rol de psiholog! Se spune ca aceste flori ne ajuta sa ne relaxam, sa avem mai multa rabdare si toleranta fata de ceilalti.

Sporul casei

Florile viu colorate o recomanda pentru orice casa, mai ales ca Sporul casei atrage bunastarea si norocul. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi varianta preferata pentru ca aceasta planta poate avea flori in nuante de portocaliu, corai, violet, rosu sau roz.

Ciclamaua

Vrei sa ai noroc la bani si sa fii vesel tot timpul? Cumpara o astfel de floare si lucrurile se vor imbunatati semnificativ in aceste domenii. Nu de putine ori, ciclamaua fost numita si „consilierul financiar al familiei”, asa ca e timpul sa incerci si varianta asta.

Daca te-ai lamurit in privinta florilor de apartament sau gradina care iti pot aduce norocul si bunastarea, dar ai vrea sfatul unui specialist in ceea ce priveste Amenajarile de gradini sau curti, cauta-l aici pe cel mai bun, din zona ta.

La fel de bine, insa, recomandari pe masura iti poate da si un specialist in Design de Interior. Pe acesta, tot pe Gaseste.ro il poti gasi. Vezi aici ce trebuie sa faci.

Si, dupa ce rezolvi aspectul asta, gandeste-te ca mai ai nevoie de alte retusuri pentru casa si gradina, iar pe Gaseste.ro gasesti rapid si gratuit tot felul de specialisti in servicii precum: Executie/Reparatie mobila, Servicii de dezinsectie si deratizare, Constructii si mesteri sau Finisaje interior.

No Comments

Post A Comment