5 idei simple si ieftine care iti vor transforma total casa - Cine cauta, gaseste.ro!
15635
post-template-default,single,single-post,postid-15635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 idei simple si ieftine care iti vor transforma total casa

Te plangi deseori ca nu ai bani sa redecorezi, sa zugravesti sau sa cumperi obiectele de mobilier dorite? Ei bine, e cazul sa vezi partea plina a paharului: oricand poti aplica alte idei simple si ieftine care iti vor transforma total casa.

Daca vrei si tu sa le incerci, citeste-le mai jos pe 5 dintre cele mai de efect, spunem noi:

Perdele multicolore, transparente

Poate nu vrei sa adopti asa schimbare inca din living, insa poti incepe cu dormitoarele. Perdelele multicolore, trasparente si din materiale fluide vor da luminozitate si spatiu camerei. In plus, datorita culorii, vei fi binedispus inca de la primele ore ale diminetii.

Si frigiderul se cere decorat

Cum bucataria este si ea importanta atunci cand vine vorba despre decoratiunile interioare, nu scapa din vedere frigiderul. Nu ai fi crezut ca intra si el in discutie? Redecoreaza-l cu benzi colorate, magneti din vacante, poze cu familia voastra sau stick notes cu diverse mesaje. Vei vedea ca trucul asta va fi detaliul care va face diferenta.

Oglinzi peste tot

Luminozitate, senzatie de spatiu, acoperirea unor suprafete altminteri anoste, care se pot murdari usor sau pot strica atmosfera generala a camerei – sunt atat de multe beneficii atunci cand vorbim despre oglinzile aplicate pe diverse suprafete in casa noastra! Asadar, ce zici, optezi si tu pentru ele?

Spatiile de ventilatie, usile debaralelor sau orice alta suprafata de acest gen redecorata in stil personal

Deseori, gurile de ventilatie, usile debaralelor sau pur si simplu unele suprafete de perete, de pilda, nu pot fi integrate complet si cu gust in contextul intregii case. Tocmai de aceea, o idee ar fi sa le redecorezi in stil vintage sau modern, in functie de preferinta. Poti opta atat pentru clasica vopsea, cat si pentru decoratiuni din lemn, tapet sau piese de recuzita ce se pot lipi peste acea parte cu probleme.

Televizoarele sau plasmele, incadrate in rame stil foto

Daca ai televizoarele sau plasmele direct pe perete sau chiar asezate pe un obiect de mobilier, o idee inedita ar fi aceea de a le incadra in rame stil foto, pe masura lor. Modelul, bineinteles, il vei alege in functie de celelalte piese de Home Decor.

Si, daca vrei totusi sa ceri si parerea unui specialist in Decoratiuni Interioare, poti gasi aici unul in zona ta si potrivit bugetului de care dispui acum.

Pentru ca tot iti faci cont pe Gaseste.ro, o platforma sigura, gratuita si eficienta, nu uita ca tot aici poti gasi specialisti intr-o multime de alte servicii pentru casa: Executie/Reparatie Mobila, Spalare covoare, Spalare draperii/perdele, Service electrocasnice, Mutare si depozitare, Finisaje interior (instalator, electrician) etc.

No Comments

Post A Comment