5 obiective turistice de neratat in Barcelona - Cine cauta, gaseste.ro!
15598
post-template-default,single,single-post,postid-15598,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 obiective turistice de neratat in Barcelona

Pleci in vacanta in Barcelona si nu ai timp pentru documentare sau pur si simplu vrei un ghid simplu si rapid al obiectivelor turistice de neratat? Citeste mai jos top 5 „must see” intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale Spaniei.

  1. Catedrala Sagrada Familia 


    Sursa pozei: https://www.dezeen.com/

Cea mai cunoscuta cladire a Barcelonei este construita in stil gotic, purtand semnatura lui Antonio Gaudi. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt de-a dreptul spectaculoase: coloanele impresionante, jocul de lumini si umbre, culorile, arhitectura – trebuie sa vezi aceasta opera de arta!

  1. Parcul GuellSursa pozei: www.barcelona-home.com

Vrei sa admiri cea mai frumoasa priveliste asupra orasului Barcelona? Atunci, sa nu ratezi Parcul Guell, un alt proiect al maestrului Antonio Gaudi. Destinat initial pentru burghezia acelor vremuri si casa familiei aristocratului Guell, astazi parcul este deschis publicului si incanta turistii prin arhitectura, formele si culorile inedite.

  1. Muzeul National de Arta al Cataluniei 


    Sursa pozei: https://spainattractions.es/

Fie ca esti pasionat de arta, fie ca doar iti doresti sa vezi capodoperele unor artisti de seama, acest muzeu nu trebuie ratat odata ajuns in Barcelona. Colectii impresionante de picturi, fotografii, sculpturi – toate purtand semnatura unor maestri precum Rubens, Goya sau Titian – Muzeul National de Arta al Cataluniei le adaposteste pe toate, deopotriva.

De asemenea, nici terasa cladirii, de unde poti admira privelistea asupra orasului sau restaurantul select al muzeului nu sunt de ignorat, odata ce ajungi aici.

  1. La Boqueria
    Sursa pozei: www.travelsignposts.com

Si, dupa arta, e timpul sa ne desfatam cu tentatiile culinare, specifice Barcelonei. Tocmai de aceea, urmatoarea destinatie este cea mai veche si mai mare piata a orasului, La Boqueria. Culori, arome, gusturi, mirosuri care mai de care mai imbietoare te invaluie inca de la orele pranzului cand piata se deschide si prinde viata.

  1. Camp Nou
    Sursa pozei: www.barcelonaconnect.com

Esti microbist sau, si mai bine, fanul echipei de fotbal FC Barcelona? Inseamna ca vei bifa negresit si unul dintre cele mai cunoscute si impresionante stadioane din lume, Camp Nou. Stadionul poate gazdui aproximativ 100.000 de persoane, fiind cel mai mare din Europa si este un simbol atat pentru fotbal, cat si pentru orasul spaniol.

Daca tot iti faci planul de vacanta, ce zici daca ai pleca pregatit pentru o experienta completa? Cu alte cuvinte, de ce sa nu inveti un pic si din limba locala?

Limba spaniola nu este deloc atat de greu de invatat si, in plus, iti poate fi utila pe viitor. Gaseste aici un profesor bun, din zona ta, care sa te ajute in acest sens.

Pe acelasi site gasesti specialisti si in Traduceri&Interpretariat in cazul in care ai o firma si ai nevoie de astfel de servicii.

Totul pe Gaseste.ro, cea mai tare platforma de acest fel din Romania: sigura, eficienta, rapida si gratuita.

No Comments

Post A Comment