5 semne ca frigiderul tau are nevoie urgenta de un specialist - Cine cauta, gaseste.ro!
15895
post-template-default,single,single-post,postid-15895,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 semne ca frigiderul tau are nevoie urgenta de un specialist

Obisnuim sa chemam un specialist in “Reparatii electrocasnice” numai atunci cand un aparat din casa nu mai functioneaza deloc. Cu toate astea, trebuie sa stii ca sunt anumite semne care iti arata ca ar fi cazul sa iei masuri si sa cauti un profesionist care sa “investigheze” situatia.

Asadar, iata mai jos semnalele de alarma in ceea ce priveste frigiderul. Fii atent la aceste semne si, daca te “incadrezi” in vreuna dintre cazurile de mai jos, cauta aici un specialist de incredere, din zona ta, in domeniul Reparatii frigidere.

1.    Gasesti gheata pe peretii frigiderului

Daca frigiderul este deseori inghetat si gasesti pe pereti bucati de gheata, ceva ar putea sa nu functioneze cum trebuie. Frigiderul ar trebui sa fie rece, dar nu inghetat, asa ca ia masuri urgent!

2.    Alimentele se strica mult prea repede

Termostatul nu functioneaza cum trebuie, bobinele de condensare sunt acoperite cu praf, motorul este suprasolicitat – doar trei dintre motivele pentru care alimentele tale se strica mult prea repede, semn ca frigiderul nu functioneaza la parametri optimi.

3.    Nu se aude niciun zgomot, desi lumina este aprinsa

Desi la inceput zgomotul specific frigiderului ne deranjeaza, in timp uitam de el si nici nu il mai percepem. Ei bine, daca totusi frigiderul tau devine “tacut” peste noapte, desi este in functiune, s-ar putea sa ai nevoie de ceva “ajustari”, asa ca un specialist ar fi necesar si aici.

4.    Gasesti mereu o mica balta in jurul frigiderului

Fie nu inchizi usa bine, fie in interiorul frigiderului e multa gheata, fie teava de scurgere este sparta – sunt mai multe motive pentru care gasesti apa in jurul frigiderului. Oricum ar fi, acesta este, fara doar si poate, un semnal de alarm, asa ca solicita ajutorul unui specialist in Reparatii frigidere si vezi ce se poate face.

5.    Frigiderul scoate un zgomot poticnit

Zgomotul specific si normal al frigiderului este unul de joasa intensitate, continuu, fara poticneli sau alte zgomote ciudate. De vina pot fi mai multi factori: volantul motorului sau al compresorului sunt prea slabe, compresorul este defect si trebuie inlocuit, ventilatoarele sau bobinele condesatorului sunt defecte.

Acum, dupa ce ai aflat aceste prime semnale de alarma, in cazul in care te incadrezi in vreuna dintre situatii, gasesti aici cel mai bun specialist in Reparatii Frigidere: http://www.gaseste.ro/service-electrocasnice/solicita-serviciu

Dupa ce parcurgi etapele necesare inscrierii si rezolvi problema asta, nu uita ca pe Gaseste.ro poti gasi multi alti profesionisti in alte domenii, legate de casa, dar nu numai: Instalator, Electrician, Montare Parchet, Termopane, Curatenie, Hidroizolatii, Tapet, Acoperis, Constructie, Decoratiuni interioare, Ingrijire animale de companie, Meditatii, Sanatate si relaxare, Servicii Cosmetice, Sport si fitness, Cursuri arte, Productie foto&video etc.

No Comments

Post A Comment