5 semne care iti arata ca fiica ta trebuie inscrisa la lectii de balet - Cine cauta, gaseste.ro!
15849
post-template-default,single,single-post,postid-15849,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 semne care iti arata ca fiica ta trebuie inscrisa la lectii de balet

In primii ani de viata ai copiilor, parintii tot cauta cursuri potrivite pentru dezvoltarea celor mici, dar care sa se potriveasca personalitatii si aptitudinilor lor.

E drept, un pas nu tocmai usor mai ales cand ai de-a face cu un copil mic, de maximum 6 ani! Un pas greu, insa nu si imposibil! Nu si daca observi cu atentie semnalele care ti se transmit tot timpul de copilul tau!

Si, pentru ca lectiile de balet sunt foarte solicitate mai ales in randul fetitelor, iata mai jos cateva semnale care iti arata ca da, e timpul ca fiica ta sa urmeze cateva ore de balet, cel putin.

  1. Ii place sa ii priveasca pe altii dansand!

Daca ramane fermecata de dansul unor cunoscuti sau de secventele de dans dintr-un film, e clar ca acolo e ceva. In plus, in cazul in care incearca sa ii si imite pe dansatori, inseamna ca este atrasa de aceasta forma de arta.

  1. Nu poate sta locului prea mult timp!

Fie ca sunteti in supermarket, intr-o vizita sau acasa, fiica ta nu poate sta locului prea mult timp? Inseamna ca are o energie pe care trebuie sa si-o manifeste (si) prin dans. Daca, mai mult, incepe sa va ofere mici spectacole de dans, atat cat stie si poate ea la acea varsta, e semn clar ca trebuie sa iei legatura cu un profesor de balet.

  1. Ii place sa se imbrace in rochite cu tull si isi strange parul precum balerinele

Asta ar fi semnul ca, undeva, candva a studiat vestimentatia si coafura balerinelor si doreste si ea sa fie asemenea lor. Bineinteles, de aici pana la aptitudini clare mai este, insa poate fi un prim semn ca unul dintre cursurile la care trebuie sa o inscrii sunt lectiile de balet.

  1. Gesturile ei sunt mai gratioase decat ale altor fetite!

Fii atent la detalii! Vezi cum isi intinde varfurile picioarelor, cum face o pirueta, aparent in joaca, cum isi intinde manuta imitand un gest de la televizor – prin toate acestea iti poti da seama daca e mai gratioasa decat alte fetite.

  1. Insista chiar ea in a urma lectii de balet!

Odata ce deschideti subiectul asta acasa, fetita ar putea sa marseze chiar ea pe aceasta idee. Bineinteles, mai intai incearca sa ii explici, atat cat intelege ea, despre ce presupun aceste cursuri de balet: ore extra dupa gradinita sau scoala, disciplina, faptul ca va fi acolo fara parinti etc.

Daca si dupa aceste explicatii inca vrea la balet, e timpul sa intri pe Gaseste.ro si sa gasesti cel mai bun instructor in Lectii de Balet, din zona voastra. Nu uita ca aici poti alege intre mai multe forme de dans (salsa, swing, dans contemporan, tango, vals etc.)

Totul e simplu, rapid si gratuit, asa ca intra aici si completeaza formularul de inscriere. Dupa, vei primi chiar tu oferte de la profesionisti si o vei putea selecta pe cea mai buna pentru tine si copilul tau!

Apoi, fiindca tot ai cont nou pe Gaseste.ro, trebuie sa stii ca pe acelasi site gasesti specialisti intr-o multime de alte domenii pentru familie, copilul tau, dar si pentru tine: Bona/Baby sitter, Sport si Fitness, Meditatii, Cursuri arte, Terapie infantila, Consiliere, Sanatate si relaxare etc.

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment