Atrage iubirea in casa ta - 5 sfaturi Feng Shui - Cine cauta, gaseste.ro!
15638
post-template-default,single,single-post,postid-15638,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Atrage iubirea in casa ta – 5 sfaturi Feng Shui

Crezi ca anumite actiuni sau obiecte pot atrage iubirea, bunastarea sau norocul in viata noastra? Atunci, inseamna ca ai aflat pana acum despre  Feng Shui, o arta care studiaza spatiul locuit de om, folosind tehnici pentru a atrage energiile pozitive si le anihila pe cele negative.

Si, pentru ca metodele Feng Shui ne pot ajuta sa atragem si iubirea in viata noastra, iata mai jos cateva dintre cele mai eficiente „trucuri” in acest sens:

  1. Obiecte in pereche in dormitor

Uita-te cu atentie in dormitorul tau. Ai cumva obiecte al caror loc nu ar trebui sa fie in acel spatiu intim? Fa un pic de curatenie inainte, dupa care ai grija ca in dormitor sa ai mereu obiecte in pereche: doua lumanari, doua inimi, doua vaze cu flori,  o statueta cu doi copii, alte obiecte decorative de acest fel, poate chiar un tablou care are acelasi element, doi, in diferite ipostaze (doi ingragostiti, doua scaune, doua animale etc.).

  1. Vezi daca raspunzi afirmativ la cateva intrebari esentiale asociate spatiului in care traiesti

Specialistii Feng Shui cred ca, inainte de ne intalni dragostea sau de a face relatia existenta sa functioneze, trebuie mai intai sa ne iubim pe noi insine. Tocmai de aceea, felul in care ne simtim este foarte important. Legat de spatiul in care traim, referindu-ne aici in special la dormitor, este esential sa raspunzi afirmativ la urmatoarele intrebari (sau sa faci in asa fel incat, in timp, sa raspunzi afirmativ): esti fericit dimineata cand te trezesti si privesti mediul in care traiesti? Simti o energie pozitiva seara, inainte de a adormi?

  1. Ia masuri pentru a raspunde afirmativ la intrebarile de mai sus

In cazul in care nu, nu te simti bine in casa in care traiesti, indeosebi in dormitor, apeleaza la cateva trucuri Feng Shui. De exemplu, asigura-te ca ai parte de suficienta luminozitate, aer proaspat, ca simtul vizual si tactil iti sunt stimulate prin culori deschise, care iti plac, de obiecte de mobilier sau decorative in texturi interesante si materiale fine, exprima-ti personalitatea prin mici detalii legate de Home Decor etc.

  1. Patul, niciodata reflectat intr-o oglinda sau sub fereastra

Pe langa eliminarea tuturor obiectelor care nu-si au locul in dormitor, pozitia patului este foarte important. Nu ar fi indicat sa ai in dormitor o oglina mare care sa reflecte patul pentru ca, se pare, aceasta atrage ghinionul. De asemenea, este de rau augur si atunci cand plasezi patul sub fereastra. Patul trebuie plasat astfel incat sa fie suficient spatiu in fiecare parte, asta simbolizand un echilibru intre cei doi (viitori) parteneri.

  1. Alege cu grija culorile pentru dormitor

Peretii ar trebui sa aiba culori care sa imite tenul nostru: ivoir, bej, roze, ciocolatiu, maro deschis etc. In traditia Feng Shui se spune ca ar fi bine sa eviti culoarea lavandei pentru ca aceasta simbolizeaza castitatea. In plus, tot pentru a atrage dragostea, foloseste in dormitor obiecte decorative de culoare rosie pentru ca acest truc iti va activa si condimenta mai apoi viata amoroasa.

Desi n-ai crede, specialistii in Design de interior pot avea ceva notiuni si despre Feng Shui. In plus, in cazul in care doresti sa redecorezi la modul general, ei iti vor da si alte sugestii aplicabile si eficiente in optmizarea spatiului de exemplu. Nu stii unde sa ii gasesti rapid si gratuit pe cei mai buni? Intra aici: http://www.gaseste.ro/tags/decoratiuni-interioare

Dupa ce rezolvi problema decoratiunilor interioare, gaseste pe acelasi site alti specialisti in diverse alte domenii: Curatenie, Finisaje Interior, Aparate Aer Conditionat, Amenajari curti si gradini, Constructii si mesteri, Instalatii, Servicii de paza si securitate etc.

No Comments

Post A Comment