Biroul de acasa – 5 sfaturi pentru optimizarea spatiului de lucru - Cine cauta, gaseste.ro!
15745
post-template-default,single,single-post,postid-15745,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Biroul de acasa – 5 sfaturi pentru optimizarea spatiului de lucru

Tot mai multe companii opteaza astazi pentru varianta angajarii specialistilor care lucreaza de acasa. Avantajos, vei spune, avand in vedere ca poti, astfel, sa iti prioritizezi sarcinile si sa te organizezi mai usor. Pentru a lucra, insa, mai usor si mai eficient, trebuie sa apelezi la cateva trucuri de Home Décor si amenajare interioara.

Iata-le mai jos pe cele 5 propuse de noi.

  1. Biroul si scaunul – cele mai importante!

Daca ai spatiul de lucru in living, atunci da, biroul si designul lui conteaza! In caz contrar, insa, axeaza-te mai mult pe functionalitatea lui. De exemplu, iti va fi mult mai usor sa lucrezi la  un birou simplu, ceva mai mare si fara corpuri suplimentare sau acoperite in partea de jos. Pentru o pozitie corecta a corpului in timpul lucrului la calculator, biroul ar trebui sa permita sa tragi un pic spre interior scaunul.

Un alt aspect important este scaunul. Nu face rabat la bani tocmai aici pentru ca tu vei fi cel care se va plange apoi de dureri de spate.

  1. Lumina natural pentru buna dispozitie, dar si un randament mai mare!

Pozitioneaza-ti biroul cat mai aproape de o sursa de lumina naturala. Daca ai nevoie, totusi, de intimitate sau daca asa lucrezi mai usor, opteaza pentru jaluzele pentru ca ele se pot ajusta cel mai usor. Cand si cand, trebuie sa lasi loc luminii in spatiul tau de lucru.

  1. Echilibru perfect intre obiectele Home Décor!

In prima faza, vei fi tentat sa alegi tot felul de obiecte home décor care sa iti personalizeze biroul. Tine cont, totusi, ca acolo vei lucra cel putin 8 ore pe zi, asa ca tot ce e prea mult iti va incarca nu doar spatiul de lucru, ci si mintea. Studiaza un pic modul in care ai decorat intreaga camera si opteaza pentru cateva obiecte chic, care sa se potriveasca in context si care sa te inspire.

  1. Amenajeaza si un colt de relaxare!

Oricat de mica ar fi camera in care lucrezi, creeaza intr-un colt si o mica oaza de relaxare, in care sa mergi cand si cand. Specialistii spun ca, oricum, trebuie sa ne ridicam de la birou la fiecare 60 de minute si sa facem cativa pasi. Asadar, tu vei avea unde sa te relaxezi. Daca acea camera are balcon, cu atat mai bine. Daca nu, plaseaza intr-un loc strategic un stepper la care sa lucrezi putin, o canapea micuta sau un fotoliu pe care sa lenevesti cateva minute.

  1. Peretele poveste – asul din maneca!

Un perete din aceasta camera-birou ar trebui sa spuna o poveste. Nu e obligatoriu, insa adauga o nota de inedit si original oricarui astfel de spatiu. Asadar, comanda o biblioteca simplista, cu rafturi si apoi plaseaza pe ele tot ce ti se pare interesant si concludent atat pentru munca pe care o desfasori, cat si pentru tine, ca personalitate.

Daca, totusi, vrei parerea unui profesionist in Home Décor, amenajarea si eficientizarea spatiului, intra pe Gaseste.ro, aici, urmeaza pasii necesari inscrierii si vei primi oferte de la specialisti, in cel mai scurt timp.

Apoi, daca tot ai devenit membru in cadrul acestei comunitati, cauta profesionisti de incredere in alte servicii legate de casa: Executie/Reparatie mobila, Finisaje Interior, Servicii de mutare si depozitare, Instalatii, Amenajari curti si gradini, Curatenie, Constructii si mesteri, Decoratiuni Interioare.

No Comments

Post A Comment