Ce sa mancam seara - 5 variante care nu ingrasa - Cine cauta, gaseste.ro!
15643
post-template-default,single,single-post,postid-15643,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ce sa mancam seara – 5 variante care nu ingrasa

Cina este o masa foarte importanta a zilei, insa pentru a slabi, a ne mentine in forma sau pentru a evita insomniile sau alte neplaceri de acest fel trebuie sa respectam anumite reguli. Stiti deja ca nu se recomanda sa mancam prea tarziu, la fel cum unele alimente ar fi de preferat altora.

Daca dorinta ta principala este de a mai scapa de cateva kilograme in plus, e clar ca alegerea meniului pentru seara va fi cu atat mai dificila. Tocmai de aceea, citeste mai jos ce sa mananci seara astfel incat sa iti asiguri o masa gustoasa, usoara, potrivita acelui moment al zilei, dar si dorintei tale de a slabi.

Carne de curcan cu legume

Carnea nu este interzisa, cum ar crede unii, dar numai daca tii cont de anumite sfaturi. De exemplu, carnea de curcan este bogata in proteine  si saraca in grasimi, asa ca 1-2 felii sunt perfecte pentru cina. Asociaza-le cu diverse alternative: salata de legume sau 1 felie de paine din cereale integrale. Carnea de curcan contine si triptofan, o substanta care ne ajuta sa ne detensionam si sa avem un somn usor si profund.

Este de preferat sa alegi carnea de tara sau dintr-o sursa sigura si, concomitent, sa fii atent si la celelalte aspecte ale dietei, mai ales daca vrei sa slabesti.

Paste din cereale integrale si legume

Alege paste de calitate, cum ar fi, de pilda, cele din cereale integrale sau cele fara gluten. Pur si simplu trebuie sa le fierbi bine si sa le asociezi cu tot felul de legume sau leguminoase (mazare, linte, spanac, etc.). Bineinteles, din farfurie nu trebuie sa lipseasca mirodeniile si uleiul de masline.

Cateva feliute de carne de pui cu ciuperci si cartof dulce

Chiar daca nu suntem atat de obisnuiti cu el, cartoful dulce este satios, gustos si foarte hranitor. Bogat in vitamina A, in principal, cartoful dulce este perfect si la masa de seara. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi intr-un vas termorezistent o jumatate de piept de pui, ulei, mirodenii, sare, piper si cateva ciuperci. Da la cuptor, iar langa el, intr-un alt vas, adauga si cartoful dulce. Cina va fi gata numaidecat!

Quinoa, avocado si tot felul de alte legume

Quinoa este usor de preparat: speli bine, cu o sita deasa o ceasca de quinoa, dupa care o adaugi intr-un vas, cu trei parti apa. O lasi sa fiarba bine, dupa care o amesteci cu bucatele de avocado, ardei gras verde si rosu, castravete si neaparat zeama de lamaie. Atat de simplu!

Somon cu broccoli

In cazul in care nu tolerezi broccoli seara, inlocuieste-l tot cu un cartof dulce. Spala bine bucata de somon, da-i cu sara, piper, pune-l pe gratar si lasa-l pana se rumeneste frumos. Apoi, serveste-l cu broccoli fiert 7 minute si asezoneaza cu alte legume, dupa preferinta.

Dupa ce citesti si alegi, poate, cel putin una dintre variantele de mai sus, nu uita ca un nutritionist te poate ajuta mult mai eficient si rapid in ceea ce priveste curele de slabire sau anumite diete personalizate, daca te confrunti cu o anumita afectiune mai grava. Tocmai de aceea, gaseste-i aici pe cei mai buni, potriviti dorintelor si nevoilor tale.

Apoi, nu uita ca silueta subtire cu sport sustinut se tine, asa ca alege o forma de miscare si cauta aici un specialist potrivit in Sport-Fitness. Dupa toate astea, e cazul sa ne mai si relaxam un pic, asa ca iti propunem sa cauti pe acelasi site gratuit si eficient, Gaseste.ro, un profesionist in Masaj, Fizioterapie sau, de ce nu, Acupunctura.

No Comments

Post A Comment