Ce vedem la cinematograf toamna asta? – Top 3 filme de neratat - Cine cauta, gaseste.ro!
15904
post-template-default,single,single-post,postid-15904,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ce vedem la cinematograf toamna asta? – Top 3 filme de neratat

Daca tot am incheiat cu vacantele si escapadele de week-end, sa vedem ce alte optiuni mai avem. Printre ele, cinema-ul se afla pentru multi la loc de cinste. Si, pentru ca nu ai nevoie de surprize neplacute, iata mai jos un top 3 al filmelor de neratat toamna asta.

  1. Home Again – Cum sa faci ca s-o desfaci

 

Vrei putin din toate (comedie, drama, dragoste etc.) si un film cu actori cunoscuti? Ei bine, Home Again e perfect pentru tine. O poveste despre cum un nou inceput nu e atat de usor pe cat ne imaginam la inceput, filmul o are in centru pe Alice Kinney (Reese Whiterspoon), recent separata de sotul ei (Michael Sheen), care decide sa se mute inapoi in orasul natal tocmai pentru a o lua de la capat. Totusi, decizia de a primi in casa ei cativa oaspeti neasteptati ii va da peste cap toate planurile.

  1. Octav

 

Un film romanesc in regia lui Sergiu Ioan Celebidachi, “Octav” ii are in rolurile principale pe Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Erid Aradits si Alessia Tofan. Asadar, o productie de neratat, cu o poveste cel putin interesanta. Octav (Marcel Iures) porneste intr-o calatorie in timp, ajutat fiind de o fetita care i se pare cunoscuta. Astfel, amintirile si tot ce descopera pe parcurs il vor ajuta pe personaj se bucure mai mult de viata.

  1. The Snowman

 

Daca esti fan Michael Fassbender si preferi filmele in care se impletesc cu succes mai multe stiluri (thriller, mistery, horror, drama etc.), atunci The Snowman este special pentru tine. Fassbender este aici un detectiv de top care investigheaza disparitia unei victime in prima zi de ninsoare de iarna. Cea mai probabil pista este cea a unei crime comise de un mai vechi criminal in serie, activ din nou. Bineinteles, cursa pentru prinderea acestuia devine una contra cronomestru, iar Fassbender o va avea ca partenera pe Rebecca Ferguson.

Esti si tu atras de actorie si ai dori sa iei ceva cursuri in sensul asta? Pe Gaseste.ro gasesti cei mai buni instructori in acest sens. Trebuie doar sa intri aici, sa parcurgi etapele inscrierii pe site, sa validezi inscrierea si sa verifici ofertele primite. E simplu, gratuit si rapid.

Apoi, nu uita ca pe aceeasi platforma vei gasi alti experiti intr-o multime de alte domenii: Be well, Cursuri desen, DJ, Filmare si editare video, Instructor personal fitness, Kinetoterapie/Fizioterapie, Lectii arte martiale, Lectii chitara bass, Lectii de canto, Lectii de chitara, Lectii de dans, Lectii de inot, Lectii de pian, Lectii de ski, Lectii de zumba, Lectii pilates, Lectii tobe, Lectii yoga etc.

No Comments

Post A Comment