Cele mai luxoase 3 hoteluri din lume - Cine cauta, gaseste.ro!
15878
post-template-default,single,single-post,postid-15878,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cele mai luxoase 3 hoteluri din lume

Fie ca iti planifici o vacanta ceva mai spectaculoasa, fie ca esti pur si simplu curios sa stii cum arata unele dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, iata mai jos un astfel de top.

Inspiratie sau doar “relaxare virtuala”, intotdeauna poti prelua din micile, dar importantele lor trucuri, pentru a le prelua intr-o anumita masura si la tine acasa.

1). The Plaza, New York

Hotelul construit in 1907 a fost desemnat in 1969 National Historic Landmark. The Plaza este astazi unul dintre cele mai faimoase hoteluri atat din Statele Unite ale Americii, cat si din lume. Royal Plaza Suite este punctul de maxim interes al hotelului, apartamentul in care se cazeaza deseori celebritati internationale.

Pe langa o priveliste spectaculoasa asupra Manhattanului, apartamentul Royal Plaza are 3 dormitoare, 3 bai, un living spatios, o biblioteca, o sala de gimnastica, un pian si o bucatarie complet utilata.

2). Emirates Palace, Abu Dhabi

La capitolul lux, Emirates Palace nu are, poate, egal. Constructia lui a costat aproximativ 3 miliarde de dolari, iar astazi edificiul gazduieste 394 de camere si apartamente, 40 de sali de conferinta si intalniri, o  plaja cu nisip alb, o multime de piscine si fantani, un spa luxos, multe dintre acestea acoperita cu marmura adusa din 13 tari diferite.

Daca mai amintim si de cele 1000 de candelabre de cristal, e de inteles de ce Emirates Palace este, intr-adevar, unul dintre cele mai elegante si luxoase hoteluri din lume.

3). The Westin Excelsior, Roma

Construit in 1906, The Westin Excelsior din Roma are astazi si camere destul de accesibile ca pret, insa piesa lui de rezistenta este, fara doar si poate, Villa a Cupola Suit. Spectaculosul apartamentu a fost de curand restaurat cu impresionanta suma de 7 milioane de dolari.

Villa a Cupola Suit acopera 2 etaje si imbina, cumva, stilul traditional cu cel modern, avand atat piese decorative clasice, cat si gadgeturi tech de ultima generatie. In plus,  se poate mandri si cu o sala de fitness privata, sauna, baie cu aburi, jacuzzi si un living impresionant.

Acum, daca tot ai aflat “ce se poarta” in unele dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, e timpul sa te ocupi si de apartamentul tau!

Cauta si gaseste aici specialisti intr-o multime de servicii ce tin de casa: Arhitectura, planuri si proiecte de casa, Consolidari, Constructie, Consultanta amenajare si design interior, Curatenie apartament, Curatenie casa/vila, Executie fundatii, Executie mobila, Hidroizolatii, Instalatii electrice, Instalatie sanitara, Instalatii termice, etc.

No Comments

Post A Comment