Culorile vedeta in Home Décor 2017 - Cine cauta, gaseste.ro!
9
post-template-default,single,single-post,postid-9,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Culorile vedeta in Home Décor 2017

Casa noastra este o alta carte de vizita. E drept, pecetea proprie e foarte importanta in design interior si, mai ales la inceput de an cand ne facem toate planurile, e bine sa ne ghidam si dupa ultimele tendinte sau sa cerem parerea unui profesionist in domeniu. In cativa pasi simpli poti sa iti transformi casa intr-un spatiu mega chic.

1.    Creeaza senzatia de spatiu si luminozitate cu ajutorul culorilor deschise

yellow

Dintre toate, se merge foarte mult pe galben pentru a crea senzatia de spatiu si luminozitate. Poti alege dintre mai multe nuante de galben, de la cel pai la cel care se apropie de galben mustar. De asemenea, poti folosi galben pentru pereti sau pentru obiectele de mobilier, nu conteaza, va fi de mare efect.

2.    Culorile oceanului, direct la tine in dormitor

blue

Sau in orice alta camera, spun expertii, mai ales daca nu esti deranjat de acea nuanta de albastru ceva mai inchisa, asemanatoare tonurilor regasite la asfintit. O culoare versatila si ofertanta, mai ales ca te poti juca cu nuantele de pe tavan, pereti, obiectele de mobilier etc.

3.    Verde – verde praz, verde deschis, verde-albastrui, all kind of green!

green

O culoare ceva mai nonconformista si pretentioasa, in acelasi timp. Iti trebuie curaj si deschidere pentru a o folosi, insa efectele sunt pe masura. Indiferent ca vei alege o nuanta de verde deschis (cel mai in tendinta, acum) sau una de verde albastrui, impactul asupra locuintei tale va fi, fara indoiala, spectaculos!

Pentru ca stim ca te-ai apucat deja sa visezi la ce schimbari vrei sa faci, vrem sa te ajutam sa iti indeplinesti dorintele cat mai repede. Avem pe platforma gaseste.ro cei mai buni specialisti in decoratiuni interioare, precum si o lista bogata de zugravi, arhitecti, mesteri in finisaje de interior sau de ce nu, mesteri pentru executia mobilei tale de vis.

Alege oricare dintre categoriile de specialisti si mergi la pasul 2. Oferindu-ne cateva detalii putem sa ne asiguram ca ofertele pe care le primesti sunt cele mai bune pentru tine. Este necesar sa stim pentru ce tip de imobil te intereseaza acest serviciu, suprafata de amenajat, tipul camerei si stilul tau preferat (modern, clasic, avangardist etc.). Mai da-ne orice alta informatie consideri a fi necesara, fa-ti cont nou si nu uita sa-ti verifici emailul de inregistrare.

In cel mai scurt timp, profesionistii gaseste.ro iti vor trimite oferte. Bineinteles, tu il vei alege pe cel mai bun! Mult succes!

No Comments

Post A Comment