Cum sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu – 3 trucuri simple, dar eficiente - Cine cauta, gaseste.ro!
15742
post-template-default,single,single-post,postid-15742,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cum sa-ti imbunatatesti relatia de cuplu – 3 trucuri simple, dar eficiente

Oricat de mult v-ati iubi, vin momente in care e posibil sa simtiti ca nu mai comunicati la fel de bine. Fie pentru ca nu mai aveti la fel de mult timp liber, fie pentru ca intre voi a intervenit rutina si nu mai stiti, vreti sau puteti sa va acordati atat de multa atentie. Tine cont, insa, ca acest mic decalaj, minor la prima vedere, va poate eroda in timp relatia de cuplu.

Tocmai de aceea, ar fi bine sa va opriti si sa vedeti ce ati putea face pentru a va imbunatati relatia de cuplu. Desi pot parea la prima vedere trucuri artificiale, odata ce le vei pune in practica, vei vedea ca urmatoarele recomandari sunt si simple, si eficiente.

  1. Inchide-ti telefonul!

Nu te asteptai la un asemenea indemn, nu? Ei bine, oricat de ocupat ai fi, cu siguranta il poti inchide pentru cel putin 2-3 ore, in favoarea partenerului de viata. Sa recunoastem, telefonul, internetul si site-urile de socializare au devenit un drog astazi. Asadar, daca stai langa cel iubit si incropesti franturi de conversatie in timp ce butonezi telefonul e clar ca distanta dintre voi doi sa va mari. Atunci cand esti total deconectat de la astfel de device-uri, esti mai atent la mimica celuilalt, la gesturile lui, la ceea ce spune si comunica. Bineinteles, si replica ta va fi pe masura tuturor acestor factori.

  1. Incercati sa aveti un program (partial) comun!

Ar fi bine sa va potriti in asa fel programul, incat sa fiti cat mai mult unul cu celalalt. Chiar daca asta s-ar traduce prin a pleca sau a reveni de la serviciu la aceeasi ora, cu acelasi mijloc de transport sau chiar prin a va duce la culcare in acelasi timp. S-ar putea ca acestea sa fie printre singurele momente in care sunteti singuri, asa ca profitati de fiecare minut.

  1. Romantici si amuzanti, in acelasi timp!

Indiferent de istoricul vostru impreuna, o relatie de cuplu trebuie sa aiba o doza de romantism si una de umor. Daca stiti sa jonglati cu fiecare, sunteti mai mult de jumatate declarati castigatori. Asadar, nu ratati niciun moment pentru a fi din nou romantici sau de a aduce in discutie un eveniment de acest fel, din trecutul vostru. Faceti-va timp pentru gesturi marunte, chiar daca considerati ca nu mai este cazul dupa atatia ani. Pe de alta parte, nu uitati nici de umor pentru ca asta leaga foarte mult doi oameni. Radeti impreuna de orice nimic si incercati sa treceti peste micile neplaceri ale vietii tot cu ajutorul umorului, “practicat” impreuna.

Si, dupa ce aplici aceste mici sfatui, nu uita ca pe Gaseste.ro ai la indemana o multime de specialisti pentru alte modalitati in care iti poti imbunatati relatia de cuplu.

De exemplu, in cazul in care situatia e ceva mai grava, poti apela la un consilier de cuplu. Pe de alta parte, insa, o relatie se poate suda si altfel, asa ca puteti alege un hobby comun si sa cautati aici un instructor potrivit pentru asta. Un cadou inspirat pentru celalalt e o varianta demna de luat in seama, asa ca consulta aici sectiunea de Sanatate si relaxare si fa-i celuilalt un dar la care nu se astepta.

Dupa cum vezi, sunt o multime de metode prin care sa iti imbunatatesti relatia de cuplu. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Gaseste.ro, o platforma sigura, eficienta si rapida!

No Comments

Post A Comment