De ce sa angajezi un fotograf profesionist la evenimentul tau – top 5 motive de care sa tii cont - Cine cauta, gaseste.ro!
15869
post-template-default,single,single-post,postid-15869,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De ce sa angajezi un fotograf profesionist la evenimentul tau – top 5 motive de care sa tii cont

Organizezi un eveniment, mai restrans sau chiar de anvergura? Inseamna ca esti in cautarea unui fotograf talentat, priceput si gata sa faca cele mai frumoase poze in cadrul evenimentului tau. Ei bine, pentru asta poate ca ar fi bine sa adaugi in lista ta si “profesionist”. Nu de alta, dar aspectul asta chiar conteaza.

Daca inca nu esti pe deplin convins de asta, iata mai jos de ce un fotograf profesionist “bate” oricand varianta unui tanar cu potential, pasionat doar de fotografie:

1). Totul va fi bine gandit si planificat!

Indiferent de natura evenimentului, orice fotograf profesionist va vorbi cu tine si va face un mic plan pe care sa il urmeze. Sa stie mai multe despre etapele evenimentului, sa alegeti impreuna locatia in care se vor face cele mai multe poze, sa te intrebe care iti sunt preferintele si sa vina, bineinteles, cu propriile recomandari, justificate.

2). Calitatea echipamentului si a softului folosit in editarea imaginilor conteaza!

Calitatea camerei foto, a lentilelor si a celorlalte componente pe care le detine un fotograf profesionist nu se poate compara cu cea a unei camere foto obsnuite. Poate mai important este ca orice fotograf profesionist va sti cum sa foloseasca acest echipament. Nu, nu seteaza totul pe modul “auto” si vede mai apoi ce se intampla, ci programeaza si seteaza optiunile in functie de o multime de factori de care noi, “amatorii”, nu avem habar.

In plus, si softul folosit in editarea imaginilor este un punct important in acest context. Fotografii expuse clar, culori care sa reflecte realitatea, dar totdata sa dea un plus de inedit imaginii totale, sunt o groaza de aspecte de avut in vedere. Tocmai de aceea, este necesar ca fotograful tau sa lucreze cu un soft de calitate si, mai ales, sa il foloseasca asa cum trebuie.

3). Fotograful va fi obiectiv si va da importanta cuvenita detaliilor!

In cazul in care “fotograful” angajat e cineva dintre membrii familiei sau prieteni e foarte posibil ca acesta sa fie furat de peisaj si sa nu surprinda toate aspectele importante la evenimentului. Fie nu fotografiaza toti invitatii, concentrandu-se pe cei pe care ii stie, fie va rata un moment important, sunt o groaza de motive pentru care iti doresti pe cineva profesionist, dar si echidistant care sa poata face poze obiectiv, fiind in acelasi timp atent si la detalii. Acele detalii care,  mai ales in fotografii, diferentiaza o imagine banala de una artistica.

4). Pentru ca un fotograf profesionist are cursuri de specialitate in spate si experienta!

Probabil stii si tu ca in orice domeniu cel mai mult conteaza educatia alaturi de experienta. Asadar, cu siguranta iti doresti pe cineva care le are pe ambele. Chiar daca, poate, investitia va fi ceva mai mare decat daca ai colabora cu un fotograf amator, rezultatul va fi mult diferit. Din aceste doua componente, educatia si experienta, deriva foarte multe aspecte de ajutor si esentiale in realizarea un shooting foto de neuitat, asa ca nu face rabat de la bani tocmai aici, ci alege un fotograf profesionist. Bineinteles, cere-i mai multe detalii despre acesti doi factori importanti si vezi daca sunteti sau nu pe aceeasi lungime de unda.

5). Pentru ca o astfel de colaborare va fi la nivel profesional!

Fara pauze lungi, discutii adiacente sau lucruri care sa ii distraga atentia! Un fotograf profesionist lucreaza pentru tine, asa ca se va focusa pe toate dorintele si cerintele tale! Scutesti, astfel, momentele acelea jenante cand un prieten sau chiar un fotograf amator ramane in urma cu cadrele, face o pauza prea lunga sau nu e acolo ori de cate ori ai nevoie de el.

Pana la urma, daca iti doresti ca acel eveniment sa iasa ca la carte, iar amintirile foto sunt si ele un aspect important in acest context, trebuie sa lucrezi doar cu profesionisti.

Asadar, acum ca te-am convins ca da, trebuie sa lucrezi cu un astfel de specialist, gaseste-l foarte usor aici. Urmezi etapele necesare inscrierii, iti validezi inscrierea si astepti ofertele profesionistilor care nu vor intarzia sa apara. Totul e gratuit, simplu si rapid, asa ca nu mai pierde vremea!

Dupa, insa, daca tot ai cont pe Gaseste.ro, tine minte ca tot aici poti gasi la fel de usor si repede alti specialisti pentru evenimentul tau: Barmani/ospatari, Bucatari, Candy Bar, Cadouri, Cofetarie si dulciuri, Decoratiuni eveniment, Decoratiuni florale, DJ, Sistem karaoke, Trupa de covers, Trupa de dans, Trupa muzica clasica, Trupa muzica populara etc.

No Comments

Post A Comment