De ce sa incerci acupunctura – 5 beneficii pentru sanatate - Cine cauta, gaseste.ro!
20
post-template-default,single,single-post,postid-20,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De ce sa incerci acupunctura – 5 beneficii pentru sanatate

acupuncturaTratamentele alopate nu te mai multumesc? Sau vrei, poate, sa le cresti eficienta cu ajutorul unor terapii ceva mai neconventionale, dar cu mare succes in alte tari? Asta ar putea fi exemplul acupuncturii, o tehnica noua la noi in tara, dar cu traditie deja in tarile asiatice.

Sa zicem ca ai vorbit cu prietenii despre asta, poate chiar cu unii medici pentru ca multi recomanda acupunctura si ai vrea sa vezi cum e. Pe langa frica de ace (peste care trebuie sa treci, crede-ne, nu este deloc atat de rau pe cat pare), poate te-ar putea convinge urmatoarele 5 beneficii pentru sanatate.

–    Reduce durerea

Indiferent ca ne referim aici la durerile de cap severe, de articulatii sau la cele asociate menstruatiei, acupunctura poate fi la fel de benefica. Un studiu realizat in 2009 la Munchen, Germania, avand ca subiecti 2137 pacienti care incercasera acupunctura a aratat ca aceasta terapie ar putea fi o metode eficienta de tratament pentru persoanele care acuzau dureri de cap severe.

–    Te scapa de insomnie

Cine nu are probleme, astazi, cu somnul?! Daca te confrunti si tu cu insomnie sau astfel de tulburari nu apela la pastile, ci la acupunctura! Cercetatorii de la Universitatea din Beijing au aratat ca acupunctura este deosebit de eficienta in acest caz, mai ales cand este asociata si cu ceva suplimente naturale. Toate astea, fara nicio reactie adversa!

–    Iti echilibreaza intreg organismul

Un practician bun va sti care sunt punctele pe care sa le stimuleze cu ajutorul acelor ace pentru a-ti echilibra intreg organismul, indiferent de problema pentru care tu ajungi la el. Cu alte cuvinte, te vindeci si de ce stii, dar si de ce nu stii ca ai avea.

Te-am convins? Rau nu are ce sa-ti faca, asa ca incepe prin a-ti cauta un practician in acupunctura educat in acest domeniu, cu experienta si cat mai aproape de locuinta ta.

Unde poti face asta? Chiar aici. 

Apoi, daca incerci de ceva timp sa ai un stil de viata sanatos, cu tot ce implica asta, noi ti-am recomanda si o sesiune de masaj, periodic, iar pentru asta un specialist te poate consilia cel mai bine.

Cum, insa, o viata sanatoasa si echilibrata nu se poate fara sport si o alimentatie corespunzatoare, alege de aici forma de sport de care te simti atras  si incepe o dieta personalizata cu un nutritionist experimentat. 

No Comments

Post A Comment