Esti expert in domeniul tau? Promoveaza-te pe Gaseste.ro! - Cine cauta, gaseste.ro!
3
post-template-default,single,single-post,postid-3,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Esti expert in domeniul tau? Promoveaza-te pe Gaseste.ro!

gaseste1Sa fii cel mai bun in domeniul tau sau sa aspiri la asta este, fara doar si poate, de admirat! Ce ne facem, insa, cand, dupa ce absolvim scoli/cursuri importante si capatam ceva experienta, dar colaborarile intarzie sa apara?

Simplu! Vedem ce optiuni de promovare avem! Si, cum internetul este cea mai mare piata atat pentru profesionisti, cat si pentru clienti, sfatul nostru este sa apelezi din prima la Gaseste.ro.

Daca nu stii inca ce este si cum functioneaza acest site, iti explicam noi tot mecanismul, pas cu pas. In primul rand, Gaseste.ro este o platforma gratuita pe care atat specialistii, cat si clientii se pot inscrie in vederea unor colaborari.

Tu, pentru ca esti specialist, vrei sa te promovezi in ceea ce stii sa faci si, evident, sa gasesti noi clienti. Clientii, la randul lor, cauta profesionisti in domeniile serviciilor pe care le solicita.

Sa o luam pe rand, insa.

Sa zicem ca esti fotograf profesionist, bona aspiranta sau bijutier talentat, cu o multime de ani si experienta in spate.

Intra pe www.gaseste.ro. Verifica butonul din dreapta sus. Pentru tine, ca specialist, trebuie sa apara Solicita Serviciu, asa ca apasa pe acel buton pana este afisata aceasta optiune.

Mai simplu, insa, click aici.

Dupa ce te-ai asigurat ca esti pe platforma potrivita, cauta-ti domeniul de activitate. Vei vedea ca avem mai multe sectiuni: Servicii pentru casa, Servicii Evenimente, Servicii Familie, Servicii Firme si Servicii pentru Tine. Cauta domeniul tau printre ele, in functie de specificul tau.

Sau si mai simplu, cauta serviciul oferit de tine aici.

Dupa ce ai selectat optiunea ta, urmeaza etapele necesare. Sunt 5 pasi pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a ne da toate detaliile necesare si pentru a-ti crea, intr-un final, cont nou.

Fii sigur ca ai validat inscrierea prin linkul trimis pe email, dupa care nu uita sa intri periodic pe site sau sa iti verifici adresa de email cu care te-ai inscris.

Iti vom trimite cerintele unor clienti cu care ai face „pereche buna”, dar tu esti cel care alegi carora le trimiti, pana la urma, oferte.

De aici pana la incheierea unei colaborari de succes nu mai este decat un pas.

Vezi? Atat de simplu!

Totusi, daca ceva nu iti este clar sau nu te descurci, contacteaza-ne la numarul de telefon 0745 141 131, lasa-ne un mesaj prin formularul de contact sau vorbeste direct cu un operator Gaseste.ro, prin boxul galben din dreapta jos, de pe site.

No Comments

Post A Comment