Ferestrele termopan – avantaje, dezavantaje si cateva reguli de montare - Cine cauta, gaseste.ro!
15900
post-template-default,single,single-post,postid-15900,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ferestrele termopan – avantaje, dezavantaje si cateva reguli de montare

A venit toamna si te gandesti din ce in ce mai mult sa iti inlocuiesti vechile ferestre cu unele din termopan? Etapele pe care trebuie sa le urmezi sunt simple: afli avantajele si dezavantajele acestui tip de geamuri, citesti cateva reguli generale (nu le vei monta tu, dar cateva informatii de baza nu strica niciodata), dupa care iti spunem cum si unde gasesti cele mai bune firme de montare festre si usi termopan.

Avantajele ferestrelor termopan:

1). Pastreaza caldura in casa pe timpul iernii si racoarea in sezonul cald

2). Locuinta este mult mai bine izolata fonic

3). Nu exista riscul de efractie sau accidente

4). Sticla utilizata filtreaza caldura si permite trecerea luminii in interior, fara a produce efectul de sera.

5). Sunt mult mai aspectuoase si rezistente decat ferestrele cu rame din lemn, de exemplu.

Dezavantajele ferestrelor termopan:

1). Costuri mai mari de achizitie si montaj

2). Un risc de aparitie a condensului pe peretii casei, dar doar daca ferestrele termopan nu sunt montate corespunzator.

Asadar, o firma specializata in acest domeniu este imperios necesara, ori de cate ori vrei sa faci aceasta schimbare in locuinta ta. Cum si unde o gasesti? Click aici, urmeaza pasii necesari inscrierii pe Gaseste.ro si vei primi oferte de la specialisti. Totul fiind rapid si gratuit!

Desi de montare se va ocupa echipa specializata, e bine sa stii si tu cateva dintre regulile sau etapele de montare ale ferestrelor termopan.

Pregatirea suprafetelor golului, montarea pieselor metalice de fixare ep toc, montarea tamplariei pe pozitie, verificare si impanare, umplerea rosturilor dintre toc si perete cu spuma poliuretanica si montarea profilelor PVC de acoperire ar fi cele 5 etape necesare.

Pentru mai multe informatii, insa, apeleaza la specialistii in Montare Termopan, pe care ii vei gasi aici.

Dupa ce rezolvi acest aspect al “upgradarii in locuinta ta”, nu uita ca pe aceeasi platforma, Gaseste.ro, vei putea gasi colaboratori pentru o multime de alte servicii: Arhitectura, planuri si proiecte de casa, Consultanta amenajare si design interior, Gletuire, Hidroizolatii, Instalatii termice, Montare gresie si faianta, Parchet, Placari si structuri gips carton, Sisteme de irigatii si drenaj, Tapet, Termoizolatii, Urmarire santier, Usi, Zidarie din caramica, BCA.

No Comments

Post A Comment