Idei simple, dar de mare efect pentru decoratiunile de eveniment - Cine cauta, gaseste.ro!
15586
post-template-default,single,single-post,postid-15586,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Idei simple, dar de mare efect pentru decoratiunile de eveniment

Ce apreciezi cel mai mult la un eveniment? Mancarea, muzica sau poate ca… decoratiunile? Pot fi si ele repere importante, mai ales ca, se spune, detaliile fac diferenta.

Asadar, daca esti un Event Planner in pana de idei sau pur si simplu organizezi un eveniment „in familie”, dar vrei ca totul sa arate „ca la carte”, citeste mai jos cateva idei simple, dar spectaculoase pentru decoratiuni inspirate:

Panglici fluide, multicolore

O solutie inedita, in special daca evenimentul se desfasoara afara. Aplica panglici din materiale fine, fluide, in culori diferite de ramurile copacilor si vei vedea ca invitatii vor fi incantati de acest colt ceva mai diferit.

Rame de fotografii, decorate cu flori

Ai nevoie de cateva rame de fotografii (cu un design special si fara poze in interior) pe care sa atasezi flori diferite, in functie de preferinta.

Candelabre cu flori

Stii acele candelabre dreptunghiulare? Ai nevoie de exact aceeasi forma, dar in care sa pui, acum, flori sau decoratiuni florale, nu lumanari.

Glastre origami si flori artificiale sau naturale

Opteaza pentru glastre realizate din hartie, de cineva care se pricepe la tehnica impaturirii hartiei. Apoi, alege intre flori artificiale si naturale. Daca inclini spre ultima varianta, nu uita sa plasezi in interiorul glastrei de hartie un vas mai mic, cu apa.

Baloane si flori

La multe evenimente, baloanele cu heliu sunt de mare efect. Alege unele albe sau intr-o singura culoare si ataseaza-le in partea de jos o ramura impodobita cu flori. Baloanele vor sta undeva in partea de sus a camerei, iar prelungirea lor florala va fi, cu siguranta, spectaculoasa!

Ei bine, ce zici de acest mic ghid intr-ale decoratiunilor potrivite evenimentelor? Daca, totusi, vrei un expert care sa se ocupe de acest domeniu, de la idei pana la punerea lor in aplicare, intra pe Gaseste.ro, aici, da-ne mai multe detalii despre ce iti doresti si vei incepe sa primesti oferte de la profesionisti.

Dupa aceea, nu uita ca sunt alte aspecte de care sa ai grija cand pregatesti un eveniment: angajarea unui band sau inchirierea unui sistem karaoke, colaborarea cu un specialist in Foto/Video, cu o firma de catering etc. Vezi aici care sunt domeniile pe care trebuie sa le ai in vedere ori de cate ori organizezi un eveniment.

No Comments

Post A Comment