Inghetata vegana - 3 variante delicioase, de incercat - Cine cauta, gaseste.ro!
15735
post-template-default,single,single-post,postid-15735,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Inghetata vegana – 3 variante delicioase, de incercat

Gata, vara si-a intrat in drepturi si de-acum facem planuri de vacanta, ne reinnoim garderoba si savuram dulciuri de sezon. Printre acestea, inghetata se afla la loc de cinste, bineinteles. Daca esti adeptul inghetatei “de casa”, cu ingrediente bio si sanatoase, iata mai jos 3 variante delicioase, pe care trebuie sa le incerci.

Inghetata cu mango si vanilie

Incepem cu o reteta ceva mai elaborata pentru care ai nevoie de 1 cana lapte de cocos, ¼ cana zahar sau alt indulcitor, dupa preferinta, ½ cana lapte de migdale, 1 ½ cani mango taiat bucatele, ½ lingurita extract de vanilie.

Combina in blender laptele de cocos, zaharul, laptele de migdale si bucatile de mango. Amesteca bine, dupa care adauga vanilia. Daca doresti sa fie ceva mai ferma, da-o la congelator, dar nu uita ca inainte de servire sa o lasi la temperatura camerei pentru 10-15 minute.

Inghetata de banane si caise

Tot ce trebuie sa faci este sa dai prin blender o banana congelata, bucati de caise si lapte de cocos astfel incat consistenta sa fie cremoasa.

Da la congelator apoi si decoreaza cu zmeura cand servesti.

Inghetata cu pere si afine

Pentru aceasta reteta ai nevoie de 2 pere, 1 banana, sucul de la ½ lamaie si o cana de afine congelate. Blendeaza foarte bine si, daca mai e nevoie, mai da un pic la congelator.

Daca ai decis sa iti schimbi stilul de alimentatie, poti incepe cu aceste trei retete. Pentru alte sfaturi sau chiar meniuri elaborate, ar fi mai bine sa iei legatura cu un nutritionist. Il poti gasi aici, completand cele 3 etape necesare inscrierii pe Gaseste.ro!

E simplu, gratuit si rapid, asa ca nu mai pierde timpul!

Apoi, nu uita ca silueta subtire, dar si o stare buna de sanatate se tin si cu miscare fizica regulata. Cauta aici instructorul sau forma de antrenament fizic potrivita pentru tine.

Mai apoi, apeleaza si la o varianta de relaxare, cum ar fi masajul, kinetoterapia sau, de ce nu, acupunctura, o forma de tratament alternativa benefica in numeroase afectiuni.

Pentru toate acestea, si nu numai, pe Gaseste.ro vei gasi intotdeauna cei mai buni specialisti, aproape de zona in care locuiesti!

No Comments

Post A Comment