Sfaturi culinare de la bucatari profesionisti – 3 trucuri de aplicat! - Cine cauta, gaseste.ro!
15838
post-template-default,single,single-post,postid-15838,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sfaturi culinare de la bucatari profesionisti – 3 trucuri de aplicat!

Esti pasionat de arta culinara si inveti tot timpul trucuri noi, care sa iti faca preparatele mai gustoase? Inseamna ca urmatoarele sfaturi de la bucatarii profesionisti vin exact la fix!

Asadar, vezi mai fost ce recomanda master chefii internationali atunci cand vine vorba despre gastronomie.

Nu te opri la uleiul de floarea soarelui sau la cel de masline, ci experimenteaza!

Jeremy Bearman, chef principal la Rouge Tomato din New York spune ca sunt mult mai multe uleiuri de incercat decat cel de masline, de exemplu. Uleiurile contin substante nutritive importante, cum ar fi vitamina E sau acizii grasi Omega 3, asa ca incearca si uleiul de cocos, de migdale, de samburi de struguri sau seminte de in.

Ustensilele de gatit de ultima generatie – un “must have” in toate bucatariile!

Nu ai nevoie de cine stie ce gadgeturi sofisticate, insa inspecteaza un pic piata si vezi ce ustensile ti-ar fi de ajutor in bucatarie. Ai economisi timp, efort, iar unele dintre ele dau mancarii un aspect cu totul spectaculos. Cel putin asta sustin Marilynn si Sheila Brass, autoarele cartii “Heirloom Cooking with the Brass Sisters”.

Foloseste ingredientele in feluri noi!

Aici intervine, intr-adevar, imaginatia ta si disponibilitatea de a incerca lucruri noi. Rezultatul, insa, te-ar putea surprinde placut! Matthew Kenney, bucatar si proprietar al Plant Food + Wine Miami sustine ca e de bun augur sa iei un aliment de sezon, de exemplu, si sa il folosesti altfel. Un cartof dulce feliat, preparat la cuptor, in loc de sticksuri, inghetata raw vegana din fructe de padure, scortisoara adaugate in cine stie ce preparat clasic – toate pot fi variante in acest sens.

Acum, ca ai aflat o mica  parte din secretele bucatarilor profesionisti, e timpul sa ii gasesti chiar tu pe cei mai buni in acest domeniu. Daca organizezi un eveniment si nu stii prea multi specialisti bucatari, intra pe Gaseste.ro, completeaza formularul acesta, inscrie-te, valideaza-ti inscrierea si verifica-ti emailul pentru a vedea ce oferte primesti.

E simplu, gratuit si eficient!

Apoi, gaseste pe aceeasi platforma alti profesionisti intr-o multime de servicii: Catering, Muzica, Productie Foto/Video, Decoratiuni evenimente si Obiecte personalizate, Curatenie, Servicii cosmetice, Organizare evenimente.

No Comments

Post A Comment