Summer fashion style – cum sa porti 5 piese vestimentare clasice, dar inca la moda vara asta - Cine cauta, gaseste.ro!
15622
post-template-default,single,single-post,postid-15622,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Summer fashion style – cum sa porti 5 piese vestimentare clasice, dar inca la moda vara asta

Nu mai e mult pana cand vara isi va intra pe deplin in drepturi, iar noi ne vom  updata si garderoba la noile temperaturi. Chiar daca unii cred ca e mult mai usor sa te imbraci si sa asortezi hainele in sezonul cald, lucrurile nu sunt atat de simple.

Daca nu stii nici tu ce obiecte vestimentare sa pastrezi aproape, cum sa le accesorizezi sau sa le asortezi astfel incat sa te simti bine, confortabil, dar si admirata, iata mai jos ce si cum sa porti vara asta.

Geaca de blugi

O piesa clasica, vei spune, insa atat de practica, comoda si sexy in orice anotimp. Alege o varianta dintr-un denim ceva mai subtire, cu maneci scurte pe care o vei purta apoi intr-o multime de combinatii: peste o rochita vaporoasa de vara, cu un tricou cu mesaj, cu pantaloni si o camasa office pentru lucru sau pur si simplu cu blugii preferati.

Bluza cu volane

E un fashion statement in aceasta vara, iar vestea buna este ca poti opta pentru o varianta lejera, mai simpla, dar si pentru o bluza ceva mai incarcata, asta daca se potriveste stilului tau si tinutei generale. La fel, si bluza cu volane e foarte versatila si poate fi purtata atat intr-un context mai relaxat (cu blugi, pantaloni scurti etc.), cat si la birou sau la o intalnire office (cu pantaloni drepti si pantofi stiletto).

Rochia vaporoasa, de vara

Cu totii visam la acea rochie romantica, lejera, in culori marine pe care sa o purtam in cea mai frumoasa vacanta sau in serile toride de vara. Tocmai de aceea, in garderoba ta trebuie sa existe cel putin un astfel de obiect vestimentar. Spunem cel putin pentru ca ai putea opta pentru doua variante ale acestei rochii: una mai romantica, cu taieturi ceva mai ample si curajoase pe care sa o porti doar la mare sau in vacante, iar alta ceva mai „cuminte” si purtabila, dar care sa respecte regulile generale.

Pantalonii scurti

Multe doamne sau domnisoare prefera vara pantalonii scurti in detrimentul fustelor mini. Si nici nu e de mirare. In pantaloni ne simtim mai confortabil, sunt mai usor de purtat si mai versatili. Putem alege intre texturi si materiale diferite, accesorizate apoi cu tot felul de incaltaminte si topuri.

Sandalele gladiator

Si, daca nu stiai cu ce sa accesorizezi multe dintre piesele vestimentare de mai sus, la capitolul incaltaminte se poarta vara asta sandalele gladiator. Fara talpa, cu talpa, care imita intrucatva adidasii ca platforma, clasice, in culori vii – trebuie sa gasesti cel putin un model pe placul tau.

In cazul in care doresti sa fii originala si sa ai propriile tale haine, care sa respecte tendintele generale, dar carora sa le adaugi o nota personala, apeleaza la un croitor priceput. Nu, sa nu crezi ca nu se mai gasesc astfel de specialisti in ziua de astazi. Ai aici o platforma gratuita, sigura si rapida pe care poti gasi cei mai buni profesionisti in Croitorie, din zona ta.

Si, dupa ce rezolvi „problema” hainelor, poate ar fi cazul sa te pregatesti si altfel pentru vara: schimbandu-ti tunsoarea si culoarea parului, relaxandu-te la un masaj, incepand sa inveti limba tarii in care vei calatori sau gasind o firma de incredere careia sa ii incredintezi animalul tau de companie, in perioada in care vei fi plecata. Pentru toate acestea si nu numai, pe Gaseste.ro gasesti cei mai buni profesionisti.

No Comments

Post A Comment