Vedetele ne inspira! Trucuri de frumusete pe care sa le aplici si tu! - Cine cauta, gaseste.ro!
15923
post-template-default,single,single-post,postid-15923,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vedetele ne inspira! Trucuri de frumusete pe care sa le aplici si tu!

Deseori suntem fascinati de imaginea perfecta a celebritatilor de la Hollywood. E drept ca multe apeleaza si la interventii mai mult sau mai putin invazive, tehnici de remodelare corporala sau alte procedee sofisticate, insa sunt destule si care mizeaza mai mult pe natural si pe acele trucuri simple, dar eficiente, pe care le putem aplica si noi.

Tocmai de aceea, inainte de a apela la un make-up artist desavarsit, un maseur profesionist, un specialist in tratamente corporale sau faciale, iata mai jos cateva dintre trucurile de frumusete aplicate de vedete.

Scarlett Johansson foloseste lamaie pentru un ten stralucitor

Frumoasa actrita a declarat ca se confrunta uneori cu pete rosii sau cu  ten tern, asa ca apeleaza la un truc natural care da de fiecare data roade. Stoarce un pic de lamaie si apoi tamponeaza zonele respective cu zeama de lamaie. Astfel, tenul devine mai alb si mai stralucitor.

Miranda Kerr mizeaza pe ulei de cocos si otet de mere pentru un par sanatos si frumos

Ca tratament impotriva parului degradat sau pur si simplu pentru hidratarea lui, Miranda Kerr foloseste inainte de spalare ulei de cocos. Cand se clateste pe par, insa, amesteca apa cu un pic de otet de mere pentru a curata parul in profunzime si pentru a-i da mai multa stralucire. Pentru a atenua mirosul apoi, Miranda foloseste dupa si un pic de balsam, dupa care clateste din nou parul.

Emma Stone are un singur “produs hidratant”: uleiul din seminte de struguri

Se pare ca frumoasa actrita se lupta de ani buni cu diverse alergii ceea ce a indreptat-o si spre tratamentele naturale de infrumusetare. Tocmai de aceea, in loc de crema hidratanta opteaza mereu pentru ulei din seminte de struguri. Pasiunea ei pentru acest tip de ulei nu se opreste aici pentru ca, uneori, il foloseste si dupa dus, in loc de crema de corp.

Catherine Zeta-Jones are o solutie speciala pentru exfoliere, iar pentru par foloseste cu incredere…berea!

Si Catherine Zeta-Jones are tot felul de trucuri speciale si naturale de infrumusetare. Asa se face ca pentru hidratarea, dar si exfolierea pielii, ea foloseste un amestec format din miere si sare. In ceea ce priveste podoaba capitala, Catherine este mai putin pretentioasa, intrucat foloseste la clatire berea. Se pare ca, astfel, firul de par devine mai sanatos si mai stralucitor, avand acel efect de fixativ natural.

Angelina Jolie isi revigoreaza pielea cu extract de musetel si coaja de lamaie

Pe langa alte tratamente de infrumusetare, Anglina Jolie isi regenereaza tenul cu ceva remedii naturale. Preferatele ei sunt extractele de musetel si cel din coaja de lamaie. In plus, foloseste periodic o crema de fata al carei principal ingredient este uleiul de argan. Ba mai mult, Angelina opteaza periodic pentru cateva sedinte cu un derma roller, un procedeu care ajuta toate aceste produse, naturale sau din comert, sa patrunda si sa actioneze in profunzime.

Pentru ca te simti mai increzator cand si arati bine, intra pe Gaseste.ro si gaseste specialisti intr-o multime de domenii de ajutor tie. De exemplu, pe aceasta platforma sigura, gratuita si rapida, vei gasi profesionisti in Acupunctura, Coafor, Consilier Fashion, Instructor personal fitness, Kinetoterapie, Lectii Yoga, Terapii complementare, Tratamente corporale, Tratamente faciale, Terapie de cuplu, Make up profesional, Manichiura-Pedichiura, Masaj etc.

No Comments

Post A Comment