Sari la conținut

Securitate

 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. 


 Scopul colectării datelor este: posibilitatea contactării  utilizatorilor / clienților de către firmele partenere înscrise în sistem în vederea realizării unei oferte comerciale în baza informațiilor completate de către client/utilizator prin formularele de pe site. Aceste date mai pot fi folosite și în activități de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media,  de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. 


 Prin completarea datelor dvs. în formularul de trimitere a cererii și crearea contului declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a găsește.ro, înregistrată în Registrul de evidența a prelucrării datelor cu caracter personal  sub numarul: 37241 și va dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către găsește.ro afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către găsește.ro, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limită la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.


 Prin citirea prezentelor informații legate de datele cu caracter personal, care sunt parte integrantă a Termenilor și Condițiilor de folosire a site-ului găsește.ro, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora. 
   
 Platforma găsește.ro  este astfel realizată încât dumnevoastră să va puteți modifică datele de înscriere oricând doriți. 
 Dacă doriți: 
 - să vă opuneti prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară. 
 - să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege. 
 Ne puteți solicita acest lucru prin email la office@gaseste.ro.
   
 Astfel, găsește.ro  poate notifica utilizatorii/clienții cu informațiile pe care le crede importante prin newsletter saptamanal. 

facebook