3 retete simple cu doar 3 ingrediente - Cine cauta, gaseste.ro!
15715
post-template-default,single,single-post,postid-15715,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3 retete simple cu doar 3 ingrediente

Sa recunoastem! De cate ori nu ti-ai fi dorit sa ai o carte de bucate magica, dar una simplificata, cu retete gustoase, rapide si cu ingrediente putine? Ei bine, pentru ca stim cat de alert poate fi stilul de viata astazi, citeste  mai jos 3 retete simple, cu doar 3 ingrediente!

Bruschete cu avocado si castravete

Sa incepem cu un mic dejun delicios si, bineinteles, rapid! Pentru aceasta reteta ai nevoie doar de o bacheta de paine, taiata rondele si prajita un pic inainte (poti folosi si rondele de orez sau alta varianta fara gluten), ½ cana avocado pasat (sau hummus) si 1 castravete.

Intinde pasta de avocado pe rondelele de paine, dupa care adauga si felii de castravete.

Supa de rosii

Pentru pranz, de exemplu, alege sa gatesti rapid o delicioasa supa de rosii! Soteaza 1 ceapa in putin ulei, adauga apoi 1 cana mare cu rosii maruntite si 1 cana mare de apa sau supa de legume. Lasa totul sa fiarba la foc mic pana supa are consistenta dorita, dupa care da totul prin blender.

Baton energizant cu nuci, curmale si fructe goji

Ca desert, alege un baton energizant si sanatos, din nuci, curmale si fructe goji. Pune la inmuiat inainte curmalele si fructele goji si prajeste un pic nucile inainte, daca doresti. Dupa, mixeaza totul in robotul de bucatarie si formeaza batoane pe care le poti lasa un pic la frigider.

Retetele de mai sus sunt perfecte atat pentru “meniul de zi cu zi”, cat si daca urmeaza sa organizezi un eveniment si partea de Catering iti  da batai de cap. Pentru alte idei, si mai elaborate, intra pe Gaseste.ro la sectiunea Mancare sau Cofetarie si Dulciuri, pentru a gasi cei ma buni specialisti in asta.

Dupa, nu uita ca pe aceeasi platforma sigura, eficienta si gratuita, poti gasi alti profesionisti in servicii precum: Candy bar, Nutritionist, Bucatari, Decoratiuni eveniment, Organizare Eveniment Corporate, Transport frigorific etc.

No Comments

Post A Comment