3 tipuri diferite de masaj pe care sa le incerci - Cine cauta, gaseste.ro!
15580
post-template-default,single,single-post,postid-15580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3 tipuri diferite de masaj pe care sa le incerci

Toti am incercat, la un moment dat, cel putin un tip de masaj, fie el de relaxare si realizat de un „neprofesionist”. Detensionarea este una dintre proprietatile principale ale sale, dar nu trebuie sa uitam ca masajul poate fi de mai multe feluri.

Asadar, daca esti pasionat de aceasta parte a terapiilor complementare, iata mai jos 3 tipuri diferite de masaj pe care sa le incerci. Unele sunt in principal pentru relaxare, insa altele pot avea mult mai multe beneficii decat te-ai fi asteptat.

Masajul Chi Nei Tsang

Masajul Chi Nei Tsang este de fapt o tehnica de detoxifiere abdominala. Bineinteles, apeleaza la un terapeut experimentat, de preferinta instruit in afara tarii, special in acest tip de masaj. Principiile acestui procedeu spun ca fiecare stare emotionala ne influenteaza atat in plan energetic, cat si in plan fizic. Manevrele executate in timpul masajului Chi Nei Tsang ajuta in constipatie, balonare si alte probleme ale sistemului digestiv, asta pe langa functia lui principala de detoxifiere.

Masajul Karsai Nei Tsang

Un tip de masaj mai putin cunoscut (si acceptat la noi) si asta pentru ca implica un masaj interior, al zonei genitale (dar nu este un masaj sexual), cu numeroase beneficii atat pentru femei, cat si pentru barbati. Dezvoltat de maestrul thailandez Mantak Chia, acest masaj de detoxifiere a zonei genitale are aplicatii in numeroase afectiuni sau probleme: impotenta, dureri in timpul contactului sexual, dureri de spate, repozitionarea uterului, dureri menstruale puternice, intarirea musculaturii pelvine etc.

Masajul Arvigo Maya

Masajul Arvigo Maya reprezinta de fapt o adaptare moderna si complexa a tehnicilor de vindecare mayane. Masajul implica tehnici noninvazive, miscari care includ muschii si tendoanele din zona pelvina. Principala functie este aceea de restabilitare a fertilitatii, a corectarii pozitiei unor organe si, bineinteles, de a ajuta la buna lor functionare. Infertilitatea, durerile menstruale, dezechilibrele hormonale sau endometrioza sunt printre cele mai intalnite afectiuni pentru care se recomanda acest tip de masaj.

Daca ti-am starnit interesul, e cazul sa intri pe Gaseste.ro si sa gasesti un super specialist in astfel de masaje. Nu uita, experienta si instruirea sunt primordiale, asa ca analizeaza bine ofertele pe care le vei primi.

Si, pentru ca Gaseste.ro este cea  mai tare platforma de acest fel din Romania (plus sigura, rapida si gratuita), cauta tot aici alti specialisti in diferite terapii complementare: Acupunctura, Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj si alte Terapii complementare etc.

 

No Comments

Post A Comment