3 trucuri simple prin care sa-ti transformi gradina in vedeta acestui sezon - Cine cauta, gaseste.ro!
15550
post-template-default,single,single-post,postid-15550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3 trucuri simple prin care sa-ti transformi gradina in vedeta acestui sezon

Ai inceput deja lucrul la gradina sau curtea ta? Nici nu e de mirare, daca ne gandim la vremea frumoasa din ultimele zile. In plus, pentru ca spatiul exterior al casei sale sa fie unul „de efect”, trebuie sa iei masuri inca de pe-acum.

Si, pe langa curatenie sau micile retusuri, tine cont si de cateva trucuri prin care sa-ti transformi gradina in vedeta primaverii si verii acestui an. Daca nu ai inca nicio idee in acest sens, iata mai jos 3 dintre recomandarile noastre:

1). Spatiile verzi si aleile inspirat alese

Spatiul verde este cel mai important in cazul unei gradini, asa ca vezi ce ar fi de facut in cazul acestuia: are nevoie de lucrari de intretinere, vrei sa cauti ajutor specializat pentru asta sau poate pentru a instala gazon? Orice ai alege, axeaza-te pe spatiul verde si asigura-te ca acesta este curat si aranjat.

Pentru a da o nota diferita spatiului verde, ai nevoie si de alei inspirat alese. Cand spunem asta, ne gandim la amplasament (daca vrei sa serpuiasca printre tufele de trandafiri sau sa fie drepte, de la casa la foisor etc.) sau la materialele folosite (poti sa montezi dale din beton sau pavaje, borduri).

Tine minte, insa, ca toate astea trebuie sa se potriveasca povestii casei si gradinii tale.

2). Un foisor de inspiratie „vintage”, intr-un colt al gradinii tale

Pentru zilele toride ale verii, ai nevoie de un foisor in care sa te relaxezi, sa citesti o carte sau sa servesti o bautura rece alaturi de prieteni. De aceea, un foisor este piesa de rezistenta a oricarei gradini. Daca nu stii pe nimeni care te-ar putea ajuta in constructia lui, intra aici si vezi care sunt pasii de urmat.

Decoreaza acest colt al gradinii tale cu mobilier vintage sau chiar cu mobila reconditionata, iar efectul va fi mult amplificat.

3). O fantana arteziana chiar in centru

In centru sau oriunde ti se pare potrivit, am revizui noi, insa ideea principala ramane. O mini fantana arteziana, decorata cu gust este, din nou, o buna alegere atunci cand te gandesti cum sa iti amenajezi gradina.

In cazul acesta, insa, ar fi bine sa iei legatura cu un specialist in proiectare peisagistica si cu un specialist in constructia si amenajarea unor astfel de fantani. Oricat de priceputi am fi, profesionistii ne pot indruma si ajuta altfel.

Ce zici? Mai ai si alte idei inspirate pentru gradina sau curtea ta? Le poti discuta pe toate cu specialistii in Amenajari curti si gradini, specialisti pe care ii gasesti aici.

Dupa ce parcurgi toate cele 4 etape, asteapta ofertele lor si alege-o pe cea mai buna.

Apoi, nu uita ca treburile intr-ale casei nu s-au terminat. Ai putea avea nevoie de un specialist in Constructii si mesteri, Aer Conditionat, Executie/Reparatie Mobila, Decoratiuni interioare, Finisaje interior, Instalatii etc.

No Comments

Post A Comment