5 activitati distractive, de toamna - Cine cauta, gaseste.ro!
15920
post-template-default,single,single-post,postid-15920,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 activitati distractive, de toamna

Credeai ca toamna este un anotimp plictisitor si deloc ofertant? Vei vedea mai jos ca activitatile pe care le poti face acum nu sunt deloc putine sau de neglijat. E nevoie doar de putin research si prioritizarea pasiunilor pe care le aveti voi, ca familie sau ca cerc de prieteni.

Asadar, uite mai jos ce poti face distractiv, folositor si poate chiar educativ, toamna:

1). Mergeti la un targ de toamna!

Fie ca vorbim despre Oktoberfest, fie ca optezi pentru un targ sau festival cu alt specific, dar care se organizeaza tot toamna, consulta evenimentele din orasul tau si vezi la care ti-ar placea sa ajungi. Zilele Toamnei, Festivalul Toamnei, Zilele culturale ale unor comunitati din zona, Street Food Festival – toate pot fi variante demne de luat in seama.

2). Organizati un “city-break” la munte!

De ce sa calatoresti in alta tara pentru cateva zile de relaxare cand poti face asta mult mai aproape de casa? Asadar, planifica un week-end la munte, mai ales ca, acum, poti face o multime de activitati acolo: ciclism montan, escalada, plimbari pe trasee mai usoare sau mai grele, colectionare de conifere sau frunze ruginii – toate astea in timp ce te bucuri de privelistea de toamna!

3). Prepara cate o reteta cu dovleac in fiecare saptamana!

Stim deja, dovleacul este fara doar si poate vedeta sezonului de toamna-iarna! Si, pentru ca preparatele cu dovleac sunt si gustoase, si aromate, dar si sanatoase, fa-ti o lista a retetelor pe care trebuie sa le bifezi in fiecare saptamana. Pentru inceput, venim noi cu niste idei inspirate. Asadar, ce zici de placinta de dovleac, supa crema de dovleac, salata cu dovleac si branza feta, briose cu dovleac, dovleac copt cu migdale sau rulada de dovleac si crema de vanilie?

4). Un week-end dedicat Halloweenului sau Noptii Tuturor Spiritelor!

Pe langa “activitatile clasice de Halloween” cum sunt costumarea sau organizarea de petreceri specifice, alege sa dai o alta valenta acestei sarbatori. De exemplu, viziteaza un castel sau un loc invaluit intr-o aura de mister, cu o poveste ceva mai stranie la mijloc. O alta varianta ar fi sa vezi filme cu aceeasi tenta Mistery sau sa aflati impreuna mai multe (mai ales daca ai copii) si despre Noaptea Tuturor Spiritelor, Halloweenul autohton, care se sarbatoreste in fiecare an in ajunul Sf. Andrei, pe 29 noiembrie.

5). Achizitioneaza sau realizeaza singur decoratiuni pentru casa, specifice toamnei

Decoratiunile Home Décor cu tenta “tomnatica” sunt de mare efect, mai ales daca le alegi cu atentie si nu incarci prea mult cu noile obiecte decorative. De exemplu, asaza pe masutele din casa o vaza cu frunze frumos colorate, fructe si spice de grau sau cativa dovleci si o tablita cu un mesaj de recunostinta. O alta varianta ar fi sa folosesti un dovleac drept vaza, bineinteles dupa ce este curatat si, eventual, vopsit intr-o culoare vesela. Daca ai gradina sau veranda, o galetusa cu dovleci colorati ar fi de mare efect. Pentru holuri sau camerele mai mici, un tapet in tendinte si de sezon ar fi, din nou, o idee binevenita!

Dupa ce ai strans o groaza de idei pentru toamna asta, nu uita ca pe Gaseste.ro gasesti o multime de specialisti pentru o multime de servicii de ajutor toamna, dar nu numai.

Asadar, intra aici si cauta-ti profesionistul potrivit in: Amenajari curti si gradini, Decoratiuni interioare, Decoratiuni si obiecte personalizate, Organizari evenimente, Consilier Fashion, Cursuri desen, Make-up profesional etc.

No Comments

Post A Comment