5 calitati ale unui Event Planner perfect - Cine cauta, gaseste.ro!
15543
post-template-default,single,single-post,postid-15543,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 calitati ale unui Event Planner perfect

Ai de organizat un eveniment si ai decis ca mai bine te bucuri de moment si lasi un profesonist sa se ocupe de tot? Buna alegere, am spune noi, mai ales ca, oricat te-ai stradui, nu poti depasi specialistul.

Totusi, inainte de a face asta, asigura-te ca stii care sunt calitatile „de bifat” ale unui Event Planner perfect. Asadar, citeste articolul asta, intra pe Gaseste.ro, sectiunea Servicii EvenimenteOrganizari Evenimente, spune-ne de ce ai nevoie si profesionistii vor incepe sa iti trimita oferte.

Pentru a-l selecta pe cel mai bun, insa, ai nevoie sa stii calitatile Event Plannerului perfect:

1). Are experienta pe genul de evenimente cerut de tine

Organizare nunta, petreceri copii, eveniment corporate – ar fi bine ca cel pe care il alegi sa aiba ceva mai multa experienta in acel tip de eveniment cerut de tine. Astfel, va sti ce trucuri sa aplice pentru a da petrecerii un aer de originalitate, pe langa celelalte aspecte generale.

2). Se ocupa de toate

Daca tot ai vrut sa te relaxezi, atunci asigura-te ca Event Plannerul pe care il vei angaja stie ca profesia lui implica toate aspectele organizarii unui eveniment: angajarea unui band, a unui fotograf/cameraman profesionist, selectarea candy barului, alegerea barmanilor pentru eveniment etc. – bineinteles, pentru unele dintre ele trebuie sa se consulte cu tine, dar el are in vedere toate subdomeniile evenimentului tau.

3). Furnizorii cu care lucreaza sunt de incredere si ofera servicii de calitate

Orice Event Planner priceput stie firme si furnizori, ba chiar cu unii poate incheia parteneriate. E si normal, avand in vedere ca, pentru un eveniment ai nevoie de servicii de catering, servicii de curatenie apoi si de multe alte lucruri. Asigura-te ca aceste parteneriate sau colaborari sunt si de incredere si de calitate. Cu siguranta nu vrei sa faci rabat tocmai aici.

4). E o persoana comunicativa, pe care te poti baza

Ar fi bine sa il cunosti un pic inainte, pentru a vedea cum relationezi si, in plus, nici recomandarile nu strica. Gandeste-te ca, in perioada urmatoare, vei comunica destul de mult cu el, asa ca trebuie sa alegi o persoana de incredere, dar in acelasi timp care sa stie cand si cat sa te contacteze pentru o anumita problema.

5). Preintampina sau rezolva probemele ce pot sa apara

Din experienta acumulata pana atunci, ar trebui sa preintampine anumite probleme. Daca nu se poate asta, atunci ar fi bine sa nu se panicheze, ci sa fie un adevarat „problem solver”. Cu alte cuvinte, sa ramana calm si sa gaseasca rapid solutii.

Nu e greu sa gasesti un organizator de evenimente perfect, insa sunt anumite puncte, ca cele de mai sus, de care ar trebui sa tii cont.

Dupa ce rezolvi aspectul Event Plannerului, intra tot pe Gaseste.ro si gaseste alti specialisti in domenii care te-ar mai putea interesa: Servicii Cosmetice, Sanatate si Relaxare, Servicii Croitorie sau Sport si Fitness.

No Comments

Post A Comment