5 idei excelente pentru cadoul de nunta - Cine cauta, gaseste.ro!
15583
post-template-default,single,single-post,postid-15583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 idei excelente pentru cadoul de nunta

Se apropie vara, nu-i asa ca ai fost invitat la cel putin o nunta? Daca protagonistii sunt din familie sau prieteni apropiati, trebuie sa te gandesti si la un cadou de nunta practic, de efect, inedit si…rezonabil ca buget.

Destul de greu de gasit cadouri care sa respecte toate regulile astea, nu-i asa? Si, pentru ca tu ai alte aspecte pe care sa le rezolvi, lasa “problema cadoului” in seama noastra.

Un model lego interesant si spectaculos

O varianta excelenta daca cel putin unul dintre cei doi este pasionat de astfel de jocuri. In plus, daca alegi un model interesant, de exemplu un obiectiv turistic din marile capitale ale lumii, cadoul va deveni cu atat mai interesant si potrivit apoi ca obiect decorativ.

Mini gradina plantata chiar dupa nunta

Ajuta-i pe miri sa puna bazele unei gradini ceva mai speciale. Ghivece micute, frumos decorate si semintele unor plante nu doar frumoase, ci si cunoscute pentru “reimprospatarea aerului de interior”. Poti alege flori, nu plante, asa ca ai o groaza de optiuni cu care sa jonglezi. E drept, insa, ca aici ai nevoie de ceva research inainte (cum se ingrijesc respectivele plante, care sunt preferatele mirilor, daca sunt pasionati de asta etc.).

O harta personalizata

Iata un cadou cu totul si cu totul original si personalizat! Ai nevoie, totusi, de o agentie de print si cateva cunostinte legate de acel cuplu, inainte. De ce? Pentru ca aceasta harta va cuprinde locurile sau tarile importante pentru cuplul respectiv. Unde s-au cunoscut prima oara, unde s-au indragostit, unde si-au petrecut vacantele etc.

Un obiect util, dar si cu rol decorativ

Daca esti adeptul clasicului, asta trebuie sa cauti! O vaza, un bol sau o oglinda cu un design spectaculos, astfel incat sa poata fi folosita si ca obiect util, dar si ca o piesa Home Décor ce da spectaculozitate camerei.

Un colaj foto cu cele mai frumoase fotografii

Alege o rama interesanta ca design si cateva fotografii ale cuplului. Lasa cateva spatii goale pentru ca ei sa le completeze cu ce poze doresc. Poate e mai greu de gasit o astfel de rama pentru colaj foto, insa merita!

Daca nu esti totusi hotarat asupra acestor optiuni, intra pe Gaseste.ro, sectiunea Servicii pentru EvenimenteDecoratiuni & Obiecte personalizate si cauta specialisti in asta. Ei nu doar ca iti vor da alte idei excelente, dar le vor si crea.

Apoi, pentru ca evenimentul respectiv poate fi si despre tine, nu uita sa iti faci cea mai frumoasa rochie sau cel mai frumos costum la cel mai priceput croitor din oras (pe care il gasesti aici), sa te asiguri ca vei avea cel mai de efect makeup (realizat de cel mai talentat makeup artist) sau ca vei purta o bijuterie personalizata, care va lua ochii tuturor (creata special pentru tine de cel mai bun bijutier din oras sau, de ce nu, din tara).

No Comments

Post A Comment