5 semne care iti arata ca masina ta de spalat are nevoie de reparatii - Cine cauta, gaseste.ro!
15929
post-template-default,single,single-post,postid-15929,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

5 semne care iti arata ca masina ta de spalat are nevoie de reparatii

Ti-ai luat toate masurile de precautie, ai citit bine instructiunile privind folosirea masinii tale de spalat, insa ceva iti spune ca lucrurile nu merg tocmai asa cum ar trebui? Defectiunile tehnice pot sa apara independent de tine, tocmai de aceea ar trebui sa stii semnele care iti indica faptul ca masina de spalat are nevoie de reparatii.

Bineinteles, specialistul in Service Masini de spalat se va pronunta definitiv, insa fii atent la semnalele urmatoare si cauta un profesionist cu care sa te sfatuiesti, dupa care sa te si ajute sa rezolvi acea problema.

1). Storcatorul nu mai functioneaza cum trebuie sau deloc!

De vina ar putea fi programul ales de tine, in functie de tipul hainelor, insa alte cauze mai grave implica defectiuni la nivelul motorului sau filtrului.

2). Zgomotul facut de masina de spalat este mai mare sau mai altfel decat de obicei!

Da, masinile de spalat fac un zgomot specific atunci cand sunt in functiune, insa asta nu inseamna ca volumul trebuie sa te sperie. In plus, daca zgomotul scos este infundat, sacadat, altfel decat in mod obisnuit, cheama un specialist!

3). Apa din masina de spalat nu se incalzeste!

Daca apa din masina de spalat nu se incalzeste, de vina ar putea fi rezistenta. Specialistii sustin ca aceste probleme nu sunt deloc unele neobisnuite, fiind provocate cel mai des de “clasicele” depuneri de calcar.

4). Exista scurgeri de apa sub masina de spalat!

Acum, e important sa constati corect de unde provine apa. Deseori, scurgerile de apa pot fi cauzate si de canalizarea infundata. In cazul in care, insa, apa provine clar de sub masina de spalat, se poate sa existe o defectiune la nivelul garniturii de la usa. Alte posibile cauze ar mai fi cuva sparta sau furtunul asezat necorespunzator.

5). Masina de spalat nu se poate alimenta cu apa!

Pe langa verificarile “de bun simt” (robinetul sa fie deschis, instalatia in functiune etc.), situatia in care apa nu patrunde in tambur ar putea avea drept cauze o selectie intarziata a ciclului de spalare, o defectiune la robineti sau un nod de furtun. Bineinteles, un specialist va sti ce este de facut!

Daca te confrunti si tu cu problemele de mai sus sau cu altele de acelasi fel, nu mai pierde timpul! Oricat de bine te-ai pricepe tu la reparatii, tot nu poti egala un specialist in Service Electrocasnice! Tocmai de aceea, intra aici, completeaza etapele necesare inscrierii, spune-ne mai multe despre problema ta si profesionistii inscrisi pe Gaseste.ro te vor contacta numaidecat.

E simplu, rapid si gratuit!

In plus, nu uita ca pe aceeasi platforma poti gasi specialisti intr-o multime de alte domenii, de la Executie/reparatie mobila, Finisaje interior sau Instalatii pana la Servicii de mutare si depozitare, Curatenie, Constructii si mesteri sau Decoratiuni interioare.

No Comments

Post A Comment