Actori care au cunoscut succesul la +30 de ani - Cine cauta, gaseste.ro!
15776
post-template-default,single,single-post,postid-15776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Actori care au cunoscut succesul la +30 de ani

Cine spune ca succesul nu e la fel de dulce daca il experimentezi ceva mai tarziu?! Iata ca aceasta prejudecata este si ea combatuta de numeroase exemple ale unor celebritati care au devenit cunoscute ceva  mai tarziu, dupa varsta de 30 de ani.

Asadar, fie ca te gandesti, cine stie, sa incepi niste lectii de actorie vara asta, fie ca pur si simplu iti cauti motivatia necesara pentru a persevera si a nu a renunta la visul tau, iata mai jos cateva exemple de actori pentru care drumul spre succes a fost ceva mai lung, insa cu atat mai spectaculos!

Harrison Ford

Tamplar de profesie, Harrison Ford a incercat de nenumarate ori sa razbeasca in lumea cinematografiei. Ei bine, deseori i se spunea ca nu va reusi niciodata, ceea ce nu l-a determinat sa renunte, insa. Si bine a facut, perseverenta fiindu-i rasplatita de-abia dupa 35 de ani, cand si-a inceput cu adevarat cariera in film cu rolul din Star Wars.

Sylvester Stallone

La 30 de ani, Sylvester Stallone era aproape falit si fara prea mari perspective in lumea filmului. Ce l-a salvat? Un scenariu pe care il scrisese cu ceva timp in urma si care s-a dovedit a fi asul castigator: scenariul pentru filmul Rocky! Stallone a fost destul de inspirat incat la vanzarea scriptului sa puna o singura conditie: sa fie lasat sa joace rolul principal. Si asa a inceput totul!

Morgan Freeman

Iti vine sa crezi sau nu, Morgan Freeman nu era deloc vizibil si cunoscut pana la rolul din filmul Street Smart, pe cand avea 50 de ani. De-abia dupa acest prag Freeman a inceput sa fie apreciat, fiindu-i oferite curand roluri mari ca cele din Seven si The Shawshank Redemption.

Colin Farrell

Primul rol important intr-un film de lung metraj pentru Colin Farrell a fost The War Zone, pe cand actorul avea 29 de ani. De-abia dupa cativa ani de la aceasta productie Farrell a inceput sa creasca in popularitate si sa primeasca roluri importante.

Alan Rickman

Alan Rickman a tras lozul castigator pe cand avea 32 de ani, atunci cand a primit primul sau rol intr-un film de lung metraj, in Die Hard. De atunci a devenit din ce in ce mai cunoscut si apreciat, dovada stand atat productiile cinematrografice in care a fost distribuit, cat si premiile obtinute. Inainte de Die Hard, Alan Rickman mai aparuse in cateva productii si mini serii BBC, insa fara succes.

Vezi? Nu ai niciun motiv pentru a nu incepe chiar astazi, indiferent de varsta ta, un curs vocational. Cine stie, poate ca ai un talent inca nedescoperit la actorie, dans sau canto! Nu e niciodata prea tarziu sa incepi si nu e niciodata prea tarziu pentru a cunoaste succesul!

Primul pas e simplu! Intri pe Gaseste.ro, iti alegi sectiunea dorita, completezi etapele necesare inscrierii si vei incepe sa primesti oferte de la specialistii/instructorii acelor domenii.

De exemplu, poti alege intre lectii de actorie, lectii canto, lectii chitara bass, lectii de dans, lectii de pian etc.

Orice ai decide, nu uita ca vara asta e despre tine si poti incepe chiar cu asta: cu un nou hobby care sa te duca spre succes!

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment