Beauty Gifts – top 3 cadouri inspirate, potrivite in orice situatie - Cine cauta, gaseste.ro!
15915
post-template-default,single,single-post,postid-15915,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Beauty Gifts – top 3 cadouri inspirate, potrivite in orice situatie

Intram in linie dreapta spre o serie de sarbatori care mai de care mai importante. Sfintii Mihai si Gavriil, Sfantul Andrei, poate chiar si Halloweenul, de ce nu, toate culminand, bineinteles, cu Sarbatorile de iarna. O multime de evenimente pentru care, deseori, trebuie sa fim pregatiti din timp cu darurile cele mai potrivite.

Tocmai de aceea, ne-am gandit sa iti usuram sarcina si sa iti oferim un mic ghid de “beauty gifts” din care te poti inspira pentru perioada urmatoare.

1.    O placa de par

Un “accesoriu” de nelipsit astazi, mai ales ca placa de par ne ajuta atat sa ne indreptam parul, cat si sa cream bucle de efect. Atunci cand alegi un astfel de cadou fii atent la cateva caracteristici importante. Invelisul placilor ar trebui sa fie din turmalina sau teflon, doua materiale care protejeaza mai bine firul de par. Placa de par trebuie sa aiba un regulator termic pentru a putea alege temperatura in functie de structura si calitatea parului. Marimea placii este si ea importanta: cele inguste sunt potrivite pentru bucle, indreptatea suvitelor si a bretonului, insa pot face anevoioasa indreptarea parului mai lung. In schimb, placile de par late sunt perfecte pentru parul lung si ceva  mai gros.

2.    Un kit profesional pentru ingrijirea parului  

Alege varianta achizitionarii unui astfel de set de pe site-urile sau din magazinele de specialitate. O alta solutie este de a merge intr-un salon si a discuta cu un hair stylist despre ce produse ai putea alege pentru persoana draga tie. Setul poate contine  masca revitalizanta, crema pentru par ondulat, pudra matifianta, balsam regenerator, spray pentru volum, fixativ profesional, ulei de par cu multivitamine etc. E important, insa, sa stii cate ceva despre nevoile si tipul de par al persoanei careia i-l vei face cadou si, pe cat posibil, sa optezi pentru produse fara parabeni, sulfiti sau ftalati.

3.    Un parfum cu note “in trend” pentru toamna-iarna 2017

Daca nu ai inca nicio idee, poti alege dintre variantele noastre. Tiffany & Co vine cu o aroma florala, de mosc, Gucci Bloom este un parfum ceva mai fresh si feminin, in vreme ce Ralph Lauren propune o combinatie de note florale si lemnoase, rezultatul fiind, bineinteles, foarte senzual. Praga imbina arome de tuberoza, ylang-ylang si patchouli intr-un parfum destinat femeilor puternice, iar Emporio Armani propune un parfum cu aroma de zmeura, vanilie, trandafiri si mosc.

Acum, ca stii in mare ce ai putea alege pentru cadourile ce urmeaza sa fie daruite, nu uita ca pe Gaseste.ro ai posibilitatea de a gasi o multime de specialisti in domenii care tin de tine, de ingrijirea ta, dar si de cadourile pe care le poti face persoanelor dragi.

Procesul e simplu: intri pe Gaseste.ro, selectezi optiunea care te intereseaza (Coafor, Makeup artist profesionist, Consilier fashion, Instructor personal fitness, Fizioterapie, Lectii yoga, Nutritionist, Manichiura-pedichiura, Masaj, Terapii Complementare, Tratamente corporale, Tratamente faciale, Obiecte personalizate, Cadouri) dupa care ne dai mai multe detalii, iti validezi inscrierea din email, dupa care incepi selectia!

Specialistii inscrisi pe Gaseste.ro iti vor trimite oferte, iar tu o vei putea alege pe cea mai potrivita! Atat de simplu!

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment