Bijuterii speciale pentru evenimente deosebite – ce sa porti vara asta - Cine cauta, gaseste.ro!
15785
post-template-default,single,single-post,postid-15785,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bijuterii speciale pentru evenimente deosebite – ce sa porti vara asta

Pe langa haine si machiaj, bijuteriile vin sa ne completeze tinuta finala. Deloc de neglijat, aceste importante accesorii trebuie sa se potriveasca lookului total, dar si sa ne reflecte intrucatva personalitatea.

Usor de zis, greu de facut! Nu si daca trecem in revista recomandarile fashion editorilor pentru vara 2017, in materie de bijuterii. Stii deja reteta castigatoare: le citesti, dupa care alegi doar ceea ce crezi ca ti se potriveste.

Crucifixul

Se poarta crucea in diverse interpretari, asa ca poti alege fie o varianta ceva mai clasica si baroca, fie una mai nonconformista pentru un look rebel si avangardist. Bineinteles, daca ai o personalitate mai puternica poti purta si un crucifix cu marginile negre sau intr-un concept mai inedit.

Colierul statement

Cel care i-a luat locul se pare, vestitului choker in varianta clasica, colierul statement se poarta vara asta in numeroase variante. Tine minte, insa, ca acesta va fi piesa de rezistenta a tinutei tale. Asadar, alege-l cu grija, in stilul celorlalte haine, dar si in stilul personalitatii tale.

Cercei intr-un design futurist

Daca esti ceva mai indrazneata si intr-ale accesoriilor, atunci tendinta asta e pentru tine! Ei bine, se pare ca si creatorii de moda au mers pe trendul cerceilor statement care semanau mai degraba cu niste opere de arta. Linii si forme grafice futuriste si materiale deosebite ca textura – mergi pe inedit sau chiar pe excentric, am putea spune, si cand vine vorba despre cercei.

Chokerul foarte subtire

Ei bine, se pare ca chokerul nu a disparut de tot din tendinte! Vara asta se poarta chokerul foarte subtire, din materiale precum stofa fina sau piele. Un alt element nou ar fi faptul ca, deseori, designerii i-au mai alaturat fie o inscriptie metalica, fie o bijuterie fina.

Cercelul supradimensionat

Pentru evenimentele speciale la care vei participa, tine minte si tendinta asta! Se poarta un singur cercel, dar supradimensionat! De la sine inteles ca te poti juca cu materialele, aplicatiile si alte detalii de acest gen. Trebuie sa stii, insa, ca designerii au mizat mai mult pe nuante de auriu si materiale pretentioase.

Acum ca ai aflat si cele mai recente tendinte intr-ale bijuteriilor, lasa-te pe mana specialistilor!

Nu de alta, dar ei sunt cei care stiu a crea si a realiza efectiv cele mai frumoase, spectaculoase si personalizate bijuterii. Cauta-i aici pe cei mai buni.

In plus, nu strica nici sa iti verifici cutia de bijuterii. Cine stie, poate gasesti acolo elemente pe care le poti adauga in lookul tau. Chiar daca bijuteriile sunt un pic defecte, tot pe Gaseste.ro vei intalni profesionisti care sa se priceapa si la asta!

Apoi, daca tot iti faci un cont nou pe aceasta platforma gratuita si eficienta, vezi si celelalte domenii de interes: Sport si fitness, Sanatate si relaxare, Cursuri limbi straine & Pregatire, Croitorie, Organizare evenimente, Coafura, Manichiura – Pedichiura, Cursuri Arte, Consiliere, Productie Foto & Video etc.

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment