Cadouri pentru casa – 5 idei excelente - Cine cauta, gaseste.ro!
15506
post-template-default,single,single-post,postid-15506,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cadouri pentru casa – 5 idei excelente

Alegerea unui cadou nu este chiar cea mai usoara misiune. Daca te opresti, insa, la domeniul Home Decor sau Pentru Casa, lucrurile se simplifica, mai ales daca citesti topul nostru de cadouri cu care mergi la sigur!

Asadar, iata cateva idei pentru prietenii sau cunostintele tale. Personalitatea lor, dar si modul in care si-au decorat casa sunt doua aspecte de care sa tii seama.

1).  Ustensile de gatit ceva mai spectaculoase

Toti avem acel prieten care viseaza sa mearga la Masterchef si sa castige marele premiu. Tocmai de aceea, pentru el, un cadou legat de bucatarie este cea mai buna idee.

Poti alege un set de condimente pastrate in recipiente in forme neasteptate si amuzante care vor tine locul si unor decoratiuni pentru bucatarie. De altfel, formele pentru briose, o tava noua, o pereche de manusi de bucatarie sunt, din nou, idei inspirate in acest sens.

2). Rame foto

E drept, traim in era pozelor digitale, insa nu poti sa negi ca cele printate au un farmec aparte. Asadar, alege niste rame cu un design deosebit, printeaza cateva poze reprezentative si daruieste-i-le asa, pentru a vedea rezultatul final.

Ramele digitale sunt si ele de efect, asa ca, daca totusi esti pro tehnologie, achizitioneaza un cadou de acest gen. Cu siguranta fotografiile inramate se vor incadra perfect in livingul prietenilor tai.

 3). O fructiera intr-un design deosebit

Mai nou, diverse branduri ofera fructiere sau boluri despre care am putea spune cu usurinta ca sunt mici piese de arta. Asadar, perfecte ca decoratiuni, dar si utile, am putea spune. Totul depinde aici de gusturile tale si de modul in care cel caruia ii cumperi  cadoul si-a amenajat casa.

4). Un tablou interesant, nu neaparat foarte scump sau sofisticat

Exista pe site-urile de socializare o multime de fotografi care surprind ipostaze care mai de care mai interesante: portrete, franturi din viata noastra cotidiana, peisaje. Ce ar fi sa cumperi o astfel de fotografie, sa o inramezi si sa ii daruiesti prietenului tau un cadou personalizat, inedit si de mare efect?

5). Obiecte pentru birou, dar care pot trece cu usurinta drept piese Home Decor

Ascutitoare pentru creioane in forme uimitoare, suport reviste sau suport telefon mobil, busola, glob pamantesc, machete masini sau motociclete, ceas-suport pixuri, ceas de birou…dupa cum vezi, ai o multime de idei din care poti alege.

Nu-i asa ca acum stii cam ce vei cumpara pentru urmatorul eveniment la care vei merge? Si, daca am incheiat cu succes aceasta sarcina, intra pe Gaseste.ro, sectiunea Servicii pentru tine si lasa profesionistii sa se ocupe de tine, de asta data.

Ai o bijuterie pe care trebui sa o repari? Aici gasesti cei mai buni specialisti.

Vrei sa alegi o terapie complementara pentru a te relaxa un pic la final de saptamana? Bifeaza aici „varianta corecta” si vezi mai departe ce trebuie sa faci.

Ai programat deja prima vacanta in iunie si vrei sa iti modelezi frumos corpul inca de pe-acum? Aici gasesti cel mai bun instructor sau cea mai buna sala fitness pentru tine.

Toate astea cu un singur cont pe Gaseste.ro! Intra si tu pe site-ul nostru si nu uita ca tot acest proces este rapid, eficient si gratuit!

No Comments

Post A Comment