Cand sa apelezi la nutritionist? - Cine cauta, gaseste.ro!
15590
post-template-default,single,single-post,postid-15590,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cand sa apelezi la nutritionist?

Spune sincer, colaborarea cu un nutritionist ti se pare doar o moda? Ei bine, fie ca te-ai documentat temeinic pana acum, fie ca te pastrezi sceptic, nutritionistii au totusi rolul lor si, deseori, unul foarte important.

Tocmai de aceea, iata mai jos situatiile in care un nutritionist nu ar fi doar recomandat, ci si necesar!

  1. Vrei sa slabesti!

Pare un stereotip, nu-i asa? Poate, dar gandeste-te bine! Daca vrei sa slabesti relativ repede, sa iti mentii starea de sanatate sau chiar sa ti-o imbunatatesti si sa nu te ingrasi imediat dupa terminarea dietei, cu siguranta ai nevoie de un profesionist!

Sunt o multime de diete pentru slabit: unele drastice, altele treptate, unele axate pe anumite grupe alimentare, altele axate pe zonele „cu probleme”. Nu cumva sunt prea multe informatii pentru tine? In plus, un doctor nutritionist va sti ce sa aleaga, ce este potrivit pentru doleantele si nevoile tale!

Asadar, nu mai sta pe ganduri! Vrei sa fii mai slab si, totodata, tonic si sanatos? Cauta un nutritionist! Daca nu stii unde, iti dam noi un pont, intra aici!

  1. Incerci sa tii sub control o afectiune mai grava (si) prin alimentatie!

Fie ca vorbim aici despre colesterol crescut, fie ca ne referim la afectiuni mai grave, cum sunt endometrioza sau diabetul, nutritionistul poate face diferenta!

In ziua de azi, chiar si medicii recunosc faptul ca alimentatia joaca un rol foarte important in managerierea unor boli grave. Deseori, poate, nici nu exista un tratament alopat definitiv, cum este cazul endometriozei, de pilda, asa ca, daca vrei sa incerci cu dieta, cere sfatul unui expert! Sunt studii, informatii, particularitati ale corpului si afectiunii tale pe care un nutritionist altfel va sti sa le selecteze si, apoi, sa le aplice.

  1. Vrei sa-ti eficientizezi antrenamentul cu ajutorul dietei

Fie ca esti sportiv, fie ca pur si simplu faci sport intens si regulat din placere, stii deja ca alimentatia poate fi secretul succesului antrenamentului tau. In concluzie, si aici ar fi de preferat sa lucrezi cu un nutritionist, si chiar cu unul cu experienta pe acest segment.

Sunt o groaza de lucruri de aflat si, apoi de aplicat: ce sa mananci inainte si dupa antrenamente, daca e cazul sa-ti numeri caloriile din mesele de peste zi, ce alimente sunt recomandate pentru masa musculara, pentru tonifiere, dar si pentru rezistenta etc.

Dupa cum vezi, nutritionistul nu este doar un moft, ci chiar o necesitate. Odata ce intelegi asta, esti cu un pas mai aproape de succes. Daca vrei sa colaborezi si tu cu un astfel de specialist, vezi aici etapele pe care trebuie sa le parcurgi si vei incepe sa primesti oferte de la profesionistii inscrisi pe Gaseste.ro, in cel mai scurt timp posibil.

Apoi, nu uita sa-ti pastrezi conditia fizica si prin alte metode. Cauta pe acelasi site eficient, sigur si gratuit, experti in antrenamente fizice, servicii cosmetice, servicii relaxare si sanatate etc.

No Comments

Post A Comment