Cauti profesionisti intr-un domeniu anume? Intra pe Gaseste.ro si incepe castingul! - Cine cauta, gaseste.ro!
31
post-template-default,single,single-post,postid-31,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cauti profesionisti intr-un domeniu anume? Intra pe Gaseste.ro si incepe castingul!

womanSpecialistii sunt greu de gasit, credeam pana acum, cumva pe buna dreptate! Nu aveam timp sa ii cautam, nu le puteam verifica prea usor si rapid studiile, experienta, indemanarea in acel serviciu specific pe care il cautam, iar exemplele pot continua.

Ei bine, de acum lucrurile nu mai sunt atat de dificile! Pentru ca acum ai la dispozitie Gaseste.ro, o platforma sigura, eficienta, gratuita si rapida prin care poti intalni si colabora cu cei mai buni specialisti din tara!
Daca lucrurile sunt inca noi pentru tine, ia-o treptat.

Acceseaza www.gaseste.ro si asigura-te ca esti in pagina de Client. Da click pe butonul din dreapta sus pana cand afiseaza „Ofera serviciu”.

Sau, si mai simplu, click aici.

Apoi, studiaza mai mult site-ul. Platforma noastra are 5 sectiuni mari, astfel gandite incat sa iti faciliteze accesarea serviciului dorit.

Servicii pentru casa, Servicii Evenimente, Servicii Familie, Servicii Firme, Servicii pentru tine – unde crezi ca s-ar incadra nevoile tale?

O alta posibilitate mai simpla, poate, de a gasi sectiunea in care te incadrezi, este de a accesa acest link: www.gaseste.ro/solicita-serviciu

Dupa ce te hotarasti in privinta subcategoriei potrivite, esti la 3 pasi de gasirea celor mai buni specialisti pentru tine:

1.    Spune-ne de ce ai nevoie!

Ti s-a spart teava in baie? Ai nevoie de o bona care sa stea cu copilul tau? Vrei sa-ti faca cineva curat in casa? Ai vrea sa beneficiezi de consilierea unui expert in design interior? Nu ai cu cine sa-ti lasi animalul de companie cat vei fi plecat?

Cererea se completeaza in 5 etape, tocmai pentru a fi siguri ca stim exact ce iti doresti, atat de la serviciul respectiv, cat si de la profesionist.

Iti creezi cont nou, iti validezi inscrierea, dupa care treci la pasul 2.

2.    Noi gasim profesionistii potriviti!

Dupa primirea cererii, selectam cu atentie furnizorii inregistrati si vei primi cat mai rapid cele mai bune oferte pentru proiectul tau. Esti foarte aproape de final.

3.    Alege cel mai bun profesionist!

De casting si de alegerea finala te ocupi tu, bineinteles. Va fi simplu sa compari ofertele primite si sa o alegi pe cea mai buna!

Cei care au incercat pana acum acest sistem, se declara mai mult decat multumiti: economisesc timp, bani si au ocazia, astfel, de a intalni unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul lor:

Marius ( 37 ani – project manager): Aveam nevoie urgent de un instalator deoarece mi s-a infundat o teava la baie. Am sunat un prieten care se pricepe la mesterit tevi insa nu putea ajunge pentru ca era la o lucrare venita de pe gaseste.ro. L-am intrebat ce e acest gaseste.ro si daca imi pot gasi si eu un instalator priceput dar si rapid. Am intrat pe site, am postat cererea si in foarte scurt timp am primit pe e-mail 4 instalatori. Unul dintre ei a fost pe faza si mi-a trimis si prêtul lucrarii asa ca l-am contactat.  A aparut la usa in mai putin de o ora. A fost win win – eu mi-am rezolvat problema si el multumit de gaseste.ro de unde primeste cereri incontinuu.

Si nu, gaseste.ro nu e doar despre serviciile acestea „tehnice”, ci si despre altele la care nici nu te-ai fi gandit sa cauti profesionisti pe internet:

Madalina ( 35 ani – programator): Imi cautam de foarte mult timp o profesoara de germana pentru fiul meu care e clasa a- II-a. Am incercat mai multe variante, inclusiv cu profesoara de la scoala, insa niciuna multumitoare asa ca am inceput sa caut pe google pana am gasit www.gaseste.ro , site friendly ca design.  Dupa o privire atenta pe site am zis sa incerc caci practic nu am nimic de pierdut.  Am fost surprinsa ca imediat dupa ce am postat cererea sa fiu sunata de unul dintre conultantii gaseste.ro cu care am confirmat cererea.Ulterior am primit cateva oferte din partea profesorilor de germana care erau liberi si interesati.  M-am bucurat foarte tare ca am gasit o profesoara foarte joviala si deschisa iar Alex este foarte incantat de ea si de cum il ajuta sa inteleaga si sa invete limba germana. Recomand www.gaseste.ro pentru promptitudine si seriozitatea serviciilor sale.

Cum ti se pare? Daca inca mai ai intrebari, nelamuriri sau pur si simplu nu gasesti serviciul de care ai nevoie, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0745.141.131, prin formularul de contact de pe site sau prin boxul de Chat de pe www.gaseste.ro, din dreapta jos. Suntem online in cea mai mare parte a zilei, asa ca te asteptam!

No Comments

Post A Comment