Ce se poarta in materie de gresie si faianta? – 5 trenduri de incercat! - Cine cauta, gaseste.ro!
15782
post-template-default,single,single-post,postid-15782,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ce se poarta in materie de gresie si faianta? – 5 trenduri de incercat!

Nu credeai ca pana si modelele de gresie si faianta “se aliniaza” trendului? Ei bine, iata ca designerii de interior ne propun pentru 2017 tot felul de exemple originale chiar si pentru acest aspect ce tine de Home Décor.

Asadar, daca vrei sa redecorezi, te invitam sa treci in revista cateva tendinte “in voga”. Nu de alta, dar nu stii de unde iti poate veni inspiratia.

Geometrie all around!

Alege un model de faianta cu forme geometrice si vei da camerei o tenta moderna si speciala! Geometria se poarta mai ales in baie, asa ca vezi cum si daca poti integra acest model in contextul celorlalte elemente de décor.

Gresia care imita parchetul

Un trend care se mentina inca de anul trecut, gresia care imita parchetul este foarte folosit si acum, in diferite camere ale casei, in special in bucatarie. Marele avantaj al acestui model de gresie este ca se potriveste in multe case, decorate diferit, de la cele rustice pana la cele amenajate ceva mai contemporan.

Gresie si faianta in modele indraznete si culori regasite in natura

Daca in privinta modelelor se poarta cele indraznete, cu un twist neasteptat, culorile anului 2017 sunt ceva mai previzibile. Asadar, ar fi bine sa mergi pe culorile de pamant, dar si pe verde smarald sau gri. Depinde doar de tine ce alegi.

Gresie vintage – asul din maneca!

Vrei sa iti impresionezi prietenii cu noul “make-over” al casei tale? Ai putea merge pe trendul vintage, in mare voga acum. Aici includem si gresia, bineinteles! Ceva mai greu de incorporat corect in contextul Home Decorului, nu este insa imposibil sa alegi o gresie vintage speciala, potrivita si celorlalte modele de design interior din camera si casa.

Format supradimensionat

Atat pentru faianta, cat mai ales pentru gresie, se poarta modelele supradimensionate. Placile de gresie si faianta ceva mai mari, care vor da senzatia de spatiu camerei respective. Daca mizezi pe un look contemporan, cu atat mai mult ai putea sa mergi in aceasta directie. Jongleaza apoi cu materialele pentru a le incadra inca si mai bine in contextul general.

Ei bine, ce zici? Te-ai hotarat in privinta formei, marimii si culorii? Daca da, e timpul sa treci la urmatorul pas, si anume sa te gandesti cine iti va monta gresia si faianta.

Pentru a face acest proces unul simplu, rapid si eficient, iti recomandam sa intri aici, la Montare Gresie si Faianta. Parcurgi cele 5 etape necesare inscrierii pe site (e gratuit!), validezi inscrierea de pe contul de email si esti la un pas de a gasi cel mai bun profesionist din zona ta.

Specialistii iti vor trimite oferte, tu le vei analiza si o vei alege pe cea mai convenabila!

Apoi, daca tot ti-ai facut cont nou pe Gaseste.ro, nu uita ca tot aici poti gasi o multime de alti specialisti din domenii diferite: Design Interior, Curatenie, Instalator, Electrician, Servicii de mutare si depozitare, Constructii si mesteri, Amenajari curti si gradini etc.

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment