Coafuri si culori in trend pentru toamna lui 2017 - Cine cauta, gaseste.ro!
15866
post-template-default,single,single-post,postid-15866,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Coafuri si culori in trend pentru toamna lui 2017

Toamna vine intotdeauna cu un suflu nou, asa ca multi opteaza acum pentru o schimbare. Transformarea ne ofera mai multa speranta si incredere in viitor, iar printre aceste mici ajustari includem si tendintele in hairstyling.

Daca vrei sa uimesti prin noua ta coafura sau culoare de par, iata ce se poarta in acest domeniu, in toamna 2017.

Aramiu cupru cu bucle ample, facute din placa

Urmeaza “trendul” natural al culorilor si alege un aramiu cupru, asemanator frunzelor toamnei. Baza aramie va fi complimentata de suvite balayage si de tunsoarea bob unghiulara. Pentru un plus de efect, opteaza si pentru bucle ample, facute din placa.

De la castaniu deschis pana la caramel, tot in stil balayage

Se pare ca si toamna asta se poarta stilul balayage. Secretul consta, insa, in alegerea unor nuante si tunsori diferite. Dintre acestea, iti recomandam castaniul (mai deschis sau inchis, in functie de tenul tau) si caramelul. O tunsoare pana la umeri si o coafura lejera, aparent deranjata si nestudiata iti vor da un aer sexy si atragator.

Blond cu accente aramii

Aramiul pare a fi peste tot toamna asta, dar daca nu iti place ca si culoare, mai ales in nuanta sa intensa, apeleaza la un artificiu. Mizeaza pe blond si suvite care trimit catre nuante mai calde de aramiu. Din nou, mai inchis la radacina si mai deschis spre varfuri, aceasta coafura se potriveste perfect pe orice tunsoare.

Rosu aramiu cu nuante de rosu deschis si tonuri de portocaliu

O alegere pentru indraznetele cu tenul deschis si ochii albastri sau verzi. Combinatia asta de nuante: rosu aramiu, rosu deschis, portocaliu va face senzatie oriunde te-ai duce, asa ca vorbeste cu hairstylistul tau, vezi daca ti se potriveste si transforma-te in vedeta toamnei 2017.

Accente de blond-capsuna pe o coafura dimensionala

Tunsoare cu taieturi drepte, accente de blond capsuna, mai deschis spre varfuri si purtat cu atitudine! Cam asta ar fi definitia unui trend super chic in aceasta toamna.Vezi partea plina a paharului! S-ar putea ca, dupa vara, culoarea ta sa fi capatat ceva accente asemanatoare, deci sa nu fie nevoie decat de ceva ajustari la capitolul tunsoare!

Acum, ca ai aflat ce se poarta in materie de tunsori, coafuri si culori toamna asta, e timpul sa gasesti un hairstylist talentat, caruia sa ii impartasesti toate dorintele tale intr-ale “transformarilor in domeniul hairstylingului’. Nu te gandi ca e greu sa faci asta! Intra pe Gaseste.ro, la sectunea Coafura, completeaza etapele necesare inscrierii, valideaza-ti inscrierea si vei vedea ca, in scurt timp, vei primi oferte de la specialisti! Atat de simplu! Unde mai pui ca tot acest proces e gratuit, sigur si rapid?!

Apoi, nu uita ca pe aceeasi platforma gasesti multi alti profesionisti in domenii in care ai putea avea nevoie: acupunctura, consilier fashion, fotografie portrete, kinetoterapie/fizioterapie, lectii arte martiale, lectii de dans, lectii de inot, lectii de zumba, lectii pilates, lectii yoga, masaj, nutritionist, terapie de cuplu, terapii complementare, tratamente corporale, tratamente faciale etc.  

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment