Cum sa alegi cea mai potrivita bona pentru copilul tau - 5 probe eliminatorii - Cine cauta, gaseste.ro!
15456
post-template-default,single,single-post,postid-15456,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cum sa alegi cea mai potrivita bona pentru copilul tau – 5 probe eliminatorii

Oricat de mult ti-ai dori, nu poti petrece tot timpul cu copilul tau. Tocmai de aceea, ai nevoie de o persoana de incredere care nu doar sa aiba grija de cel mic in lipsa ta, ci si sa-i ofere acea atmosfera armonioasa pe care o doresti in preajma copilului tau.

Ei bine, cum sa alegi cea mai potrivita bona pentru copilul tau poate fi o misiune foarte dificila. Nu si daca aplici aceste 5 probe eliminatorii, spunem noi.

1). Proba experientei si a referintelor

Vrei sa mergi la sigur, asa ca ghideaza-te dupa aceste doua aspecte: cata experienta are intr-ale baby sittingului si ce referinte prezinta in CV. Nu te sfii sa suni persoanele respective pentru a te convinge. La fel de bine poti intreba prietenele, insa cum unele se feresc sa dea toate detaliile din casa, s-ar putea ca aceasta metoda sa nu fie destul de eficienta.

O alta idee ar fi sa intri pe Gaseste.ro, la sectiunea Alege o bona, iti faci cont nou, vezi ce oferte primesti (cu tot cu experienta, referinta, pasiuni) si abia apoi programezi interviurile.

2). Proba extra activitati

Pe langa lucrurile de baza, cu siguranta nu-ti doresti o persoana banala. Asadar, vezi ce alte hobby-uri sau calitati mai are posibila ta bona. Poate a absolvit si cursuri in terapie infantila sau poate stie mai multe limbi straine – orice lucru de acest gen poate fi un plus.

Bineinteles, vor avea intaietate bonele cu acele aptitudini pe care ti le-ai dori la copilul tau sau spre care el are inclinatie.

3). Proba evaluarii compatibilitatii bona-copil

Nu, nu vorbim aici despre intalnirea efectiva intre cei doi, ci la o evaluare obiectiva pe care o vei face tu inainte. Care sunt punctele forte si cele slabe ale copilului tau? De ce fel de persoana crezi ca are nevoie in preajma lui? De exemplu, daca e mai timid, cu siguranta o bona deschisa, comunicativa si amuzanta e ce-i trebuie. In cazul in care copilul este mai sensibil si ii place sa scrie, iar bona are in CV trecuta aceasta calitate, cei doi se vor intelege de minune!

4). Proba de foc a intalnirii

Acum e acum! Dupa ce ai facut o selectie de 2-3 bone, cel mult, pregateste o intalnire cu acestea si copilul tau intr-un mediu relaxat. Mergeti la un suc, in parc, la un muzeu si vezi cum reactioneaza bona cu cel mic. S-ar putea sa descoperi ca persoanele pentru care nu erai foarte convinsa se intelege mult mai bine cu copilul decat altele cu educatie, experienta, dar cu nu la fel de mult sarm.

5). Asculta-ti intuitia!

Nu ar strica sa il intrebi si pe copil, daca e suficient de mare si deschis, ce parere are. Dupa care pune in balanta toate lucrurile de mai sus, ce ai simtit tu in raport cu toate candidatele si asculta-ti intuitia. Cateoata, intuitia de mama bate toate probele oficiale.

Asadar, ai retinut, da? Toate aceste etape pot fi parcurse mult mai usor, daca intri pe Gaseste.ro – Servicii Familie – Bona Baysitter sau, mai simplu, click aici.

Acum, procesul de recrutare poate incepe! In plus, nu uita ca tot pentru copilul tau poti cauta pe Gaseste.ro profesionisti in Nutritie, Cursuri Arte, Meditatii, Sport si Fitness, Terapie infantila, Petreceri Copii etc.

Ba mai mult decat atat, poti beneficia de avantajele acestei platfome si daca te situezi de cealalta parte a baricadei si esti o bona pasionata de profesia ei, in cautare de noi colaborari. Pentru tine, linkul potrivit e aici: http://www.gaseste.ro/bona-babysitter/ofera-serviciu

Dupa ce am rezolvat acest aspect, fie ca esti client, in cautarea unor experti in Servicii pentru Familie, fie ca esti furnizor care ofera tot felul de servicii in acest domeniu, intra pe site-ul nostru si gaseste ce cautai:

Pentru clienti: http://www.gaseste.ro/servicii-familie

Pentru experti http://www.gaseste.ro/servicii-familie

No Comments

Post A Comment