Cum sa alegi cea mai potrivita muzica pentru evenimentul tau - Cine cauta, gaseste.ro!
27
post-template-default,single,single-post,postid-27,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Cum sa alegi cea mai potrivita muzica pentru evenimentul tau

bandEsti un Event Planner „consacrat” sau pur si simplu urmeaza sa organizezi un eveniment personal? Atunci, te preocupa cu siguranta si problema muzicii.

Sa angajezi, oare un DJ, o trupa de covers sau un sistem Karaoke ar fi un plus pentru petrecerea ta? Daca iti pui astfel de intrebari, uite mai jos un mic ghid despre cum sa alegi cea mai potrivita muzica pentru evenimentul tau:

1). Ia in calcul preferintele tale, dar si cele ale invitatilor!

Daca e ziua ta sau iti organizezi nunta, preferintele tale muzicale sau ale celor dragi ar trebui sa primeze. Totusi, incearca sa le potrivesti si cu cele ale invitatilor pentru ca tu vei fi gazda, iar pentru tine vor conta si parerile celorlalti.
Un lucru e clar: incearca sa nu fie discrepante intre aceste preferinte. Cu alte cuvinte, chiar daca tu preferi muzica clasica, dar stii ca prietenii se asteapta sa rupa ringul cu prilejul petrecerii tale, incearca sa inserezi cateva melodii clasice, dar sa optezi si pentru muzica ceva mai antrenanta.

2). Calculeaza-ti bugetul!

O trupa live intotdeauna va fi mai scumpa decat un DJ sau un sistem karaoke, asa ca vezi de ce buget dispui si de-abia apoi fa planuri. Nu pica in capcana economiilor, incercand sa chemi o trupa de covers ceva mai ieftina, dar a carui repertoriu nu te incanta pentru ca tu vei fi cel dezamagit, intr-un final.

3). Ai prieteni talentati – ia in calcul o trupa de dans sau un sistem karaoke!

De fapt, talentul s-ar traduce aici prin „sufletul petrecerii”. Daca prietenii tai danseaza la orice petrecere sau se vad mici vedete ori de cate ori „se intalnesc” cu un sistem karaoke, e clar ca vor fi incantati de aceste (extra) optiuni ale petrecerii tale!

Ei bine, cum stai acum, dupa ce ai cantarit toate aceste aspecte? Pana la proba finala, insa, intra pe Gaseste.ro, completeaza formularul de aici, fa-ti cont nou, verifica-ti contul periodic si vezi ce oferte primesti.

Dupa ce rezolvi si acest aspect, poate ai dori sa continui cu altele, asociate si ele cu Organizare evenimente.
Vezi aici, locul unde profesionistii sunt mult mai aproape de tine.

No Comments

Post A Comment