De ce sa inveti mai multe limbi straine? 3 beneficii uimitoare - Cine cauta, gaseste.ro!
15460
post-template-default,single,single-post,postid-15460,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De ce sa inveti mai multe limbi straine? 3 beneficii uimitoare

Te gandesti ca e cazul sa inveti o limba straina? Crezi ca invatarea limbilor straine trebuie sa fie parte a educatiei copiilor tai? Atunci e cazul sa faci doua miscari importante: sa citesti articolul urmator si sa cauti un profesor potrivit pentru tine sau copilul tau! Bineinteles, ambele pe Gaseste.ro!

Cum ne schimba invatarea a cel putin o limba straina? Vezi aici 3 beneficii uimitoare care te vor convinge sa faci si tu o schimbare in acest sens.

1). Devii mai bun la comunicarea non verbala

Poate paradoxal, comunicarea non verbala este cea mai importanta in interactiunea dintre doua persoane. Un studiu realizat in 2015 a relevat faptul ca acei copii bilingvi sau care fusesera expusi la mai multe limbi, fara a o vorbi neaparat pe cea de-a doua, aveau abilitati mai bune de comunicare. In plus, acestia intelegeau mai repede ce doreau cei din fata lor, chiar si dincolo de cuvinte.

Explicatia e simpla: persoanele bilingve socializeaza si comunica mai bine pentru ca, in procesul invatarii acelei limbi straine, s-au axat si pe comunicare nonverbala, asa ca si-au dezvoltat mai mult aceasta parte.

2).  Esti mai putin stresat si mai tolerant

Expertii inca studiaza mecanismul din spatele acestei concluzii. In mare, se pare ca invatarea unei limbi straine si cunoasterea unor date despre cultura tarii respective ne schimba. Ne schimba in bine, din fericire, pentru ca incepem sa avem o perspectiva emotionala mai complexa.

Astfel, devenim mai lipsiti de griji, mai toleranti si mai draguti cu cei pe care ii intalnim.

3). Esti mai rational si iei decizii mai bune

Se pare ca oamenii care gandesc si vorbesc intr-o limba straina nu se cramponeaza prea mult de partea emotionala a lucrurilor. Poate pentru ca se concentreaza mai mult pe ceea ce au de transmis si clarificat, dar un lucru este cert. Persoanele bilingve sunt mai rationale, mai buni strategi si iau decizii mai inspirate, inclusiv in domeniul financiar. Un motiv destul de bun pentru care sa cauti acum un profesor instruit, nu?

Asadar, treci la etapa II! Intra pe Gaseste.ro, la sectiunea Cursuri limbi straine & pregatire si alege-ti limba preferata.

Ai de ales intre romana, spaniola, engleza, franceza, italiana si germana!

Completezi etapele urmatoare, iti faci cont si profesionistii iti vor trimite oferte in doar cateva ore.

In plus, nu uita ca pe aceeasi platforma sigura, gratuita si rapida poti cauta si gasi experti intr-o multime de alte domenii adiacente: Traduceri si Interpretari, Cursuri Arte, Meditatii etc.

No Comments

Post A Comment