Esti mireasa in 2017? – 6 tendinte in coafura&make up de care sa tii cont! - Cine cauta, gaseste.ro!
15764
post-template-default,single,single-post,postid-15764,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Esti mireasa in 2017? – 6 tendinte in coafura&make up de care sa tii cont!

Una dintre cele mai importante zile ale vietii tale se apropie si inca pui la punct detalii legate de eveniment, tinuta si imagine? Inseamna ca nu vei ocoli nici capitole precum coafura si makeup, asa ca urmatoarele recomandari vin la fix pentru a te ajuta sa definitivezi cea mai frumoasa nunta a anului, nunta ta!

Am realizat pentru tine, mai jos, un mic ghid in ceea ce priveste tendintele in coafura si machiaj pentru anul 2017. Inspira-te din ele si incearca sa vezi ce ti se potriveste, ce poti aplica si ce nu, ce propui mai departe, poate, domnisoarelor de onoare etc. Nu de alta, dar urmatoarele sfaturi se pot aplica atat mireselor, cat si celorlalte doamne si domnisoare invitate la nunta!

1). Buze in culoarea fragilor

Glamorous, de efect si in contrast cu rochia de mireasa, alege un gloss sau ruj in culoarea fructelor de padure! Bineinteles, nuantele pot varia de la un violet inchis pana la un roz stralucitor, asa ca poti alege in functie de preferinta sau alte detalii precum buchetul de flori sau accesoriile purtate.

2). Fard de pleoape roz si un machiaj discret in rest

E drept, o tendinta venita direct de pe catwalkurile de moda care nu prea se aplica si in realitatea noastra cotidiana! Cu toate astea, pentru miresele care vor sa faca o schimbare si sa incerce altceva, fardul de pleoape roz asortat cu un ruj sau gloss cam in aceeasi nuanta si un machiaj discret in rest ar putea fi o solutie de incercat! Produsele folosite trebuie sa fie de calitate, tu trebuie sa iti fi facut somnul de frumusete inainte si sa nu uiti sa asortezi toate aceste detalii cu un zambet larg si molipsitor!

3). Blush iluminator, dar nu stralucitor

E o diferenta aproape imperceptibila pentru noi, necunoscatorii, insa un expert in makeup va sti diferenta intre un blush iluminator si altul stralucitor. Multe dintre mirese vor sa aiba un ten ca de portelan, cu ceva efecte iluminatoare. Blushurile perlate sunt cele mai potrivite in acest sens, aplicate pe pometi, coltul interior al ochiului si chiar dedesubtul sprancenelor.

4). Impletituri boeme

Daca nu ai vrea nici coc, dar nici parul lasat liber, impletiturile sunt o varianta demna de luat in seama. Pentru asta, insa, ai avea nevoie de un hair stylist priceput. Vara asta se poarta impletiturile interesante, boeme, dar care sa iti complimenteze si trasaturile faciale. Odata ce ai potrivit aceste doua aspecte, e clar ca vei fi una dintre cele mai admirate mirese, cel putin in ceea ce priveste coafura aleasa.

5). Suvite sau o intreaga coafura rebela

Din nou, pentru miresele ceva mai nonconformiste si curajoase, se poarta anul acesta suvitele rebele, lasate libere aparent involuntar. Totusi, tine minte ca un astfel de artificiu nu se aplica decat la unele coafuri. De exemplu, nu poti sa optezi si pentru un coc atent finisat si pentru suvite rebele, e de la sine inteles. Stilistii spun, insa, ca suvitele rebele ne ofera un aer romantic, boem, dar totodata razvratit. Lookul perfect pentru o mireasa de neuitat, nu-i asa?

6). Coafura in stil „coada de cal” asortata cu o panglica neagra

Se poarta si anul acesta coada de cal. Avand in vedere ca e o optiune sigura, cu care nu poti da gres, nici nu e de mirare. Totusi, efectul spectaculos vine de la accesoriul pe care creatorii de moda l-au  asociat acestei coafuri: panglica neagra. Daca treci de primul impact, trebuie sa recunosti ca e interesant, elegant si de efect un astfel de accesoriu pentru par. In plus, noi am marsa un pic si am spune ca poti opta pentru o panglica mai lata, intr-o culoare puternica, dar nu neaparat neagra.

Acum, ca stii tendintele anului 2017 in materie de coafura si machiaj, e timpul sa iti gasesti specialistii potriviti, care sa te ajute sa fii cea mai frumoasa mireasa a anului. Cauta aici un profesionist desavarsit in MakeUp profesional si aici pe cel mai tare specialist in Coafura.

Dupa, e bine de stiut ce pe acelasi site, Gaseste.ro, o platforma sigura, eficienta si gratuita, poti cauta si alte specialist in alte domenii precum: Organizare nunta, Catering, Productie Foto/Video, Decoratiuni si obiecte personalizate etc.

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment