Gradina ta de vara – 5 artificii simple care o vor transforma total! - Cine cauta, gaseste.ro!
15768
post-template-default,single,single-post,postid-15768,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Gradina ta de vara – 5 artificii simple care o vor transforma total!

Ai dat deja startul petrecerilor la tine in gradina de vara si nu stii cum sa decorezi acest spatiu astfel incat prietenii sa fie incantati de rezultat?

Iata mai jos cateva artificii spectaculoase si simple, care iti vor transforma total gradina de vara!

1). Decoratiuni personalizate, ici colo!

Cum s-ar “traduce” asta? Noi iti putem da cateva exemple, insa bazeaza-te si pe imaginatia proprie. De exemplu, poti alege intre o stropitoare micuta, decorata cu flori multicolore, plasata intr-un colt al gradinii, dar totusi la vedere. O alta varianta de efect ar fi niste borcane in care ai pus apa si cativa trandafiri, atarnate apoi de crengile unor copaci din curte.

Dupa cum vezi, sunt o multime de idei la care pot apela cand vine vorba despre decoratiunile personalizate!

2). Coltul copiilor vs. Coltul indragostitilor vs. Coltul Zen!

Daca dispui de o curte ceva mai mare, nu ar strica sa te gandesti si la varianta unor “colturi” pe care sa le individualizezi pe segmente. Pregateste un foisor pentru copii in care sa pui tot felul de pietre pictate in culori vii sau in forme inedite (de gargarita, furnica etc.), un leagan si alte accesorii ce ii pot incanta pe copii.

La fel de bine, insa, ar fi de mare efect un colt al indragostitilor: o masuta, doua scaune si o bolta de trandafiri care sa evidentieze rolul acestei parti a gradinii.

Rasfata-ti invitatii in coltul Zen cu tot felul de accesorii pentru relaxare si cu siguranta vor duce vestea despre gradina de vara – ca o oaza de liniste.

3). Fii atent la detaliile vintage!

Daca nu cumva optezi pentru o gradina glamorous, inseamna ca te poti folosi de anumite detalii vintage! Ce inseamna asta? Ca nu trebuie sa renunti la orice obiect de mobilier ceva mai vechi, ci sa il folosesti in avantajul tau! Il poti fie reconditiona, fie il poti lasa asa, intr-un colt al gradinii sau curtii si ii poti asocia alte elemente care sa il scoata din anonimat.

De exemplu, o usa ceva mai veche, scorojita de timp merge perfect cu o galeata la fel, mai vintage, in care pui lavanda sau alte flori colorate.

4).  Felinare chic sau luminite boeme pentru serile de vara, petrecute in gradina!

Opteaza pentru niste lumanarele in felinare sau borcane inedite ca forma pentru a da un aer spectaculos serilor de vara sau alege sa iti decorezi copacii cu o instalatie de luminite. Atentie, insa, pentru aceasta a doua varianta! Ai grija sa nu fie totul prea strident! Luminile trebuie sa fie calde, potrivite decorului si plasate ici-colo, cu gust, astfel incat sa intregeasca atmosfera boema a gradinii.

5). Mesaje atent gandite si plasate!

Un fel de extensie pentru coltul zen, ar fi foarte chic sa ai in gradina de vara placute cu tot felul de mesaje pozitive si inspirationale. Bineinteles, trebuie sa fii atent cate alegi si unde le plasezi! Cu siguranta nu vrei sa exagerezi, asa ca 2-3 astfel de mesaje pe care oaspetii sa le descopere treptat vor da o tenta originala locului.

Ce zici? Aplici cel putin una dintre ideile noastre pentru un “make-over” de succes a gradinii de vara?

Daca, totusi, vrei sa apelezi la un specialist in Amenajari curti si gradini, ii gasesti aici pe cei mai buni! Nu trebuie decat sa parcurgi cele 4 etape necesare, sa iti validezi inscrierea si sa incepi castingul pentru acei profesionisti care iti vor trimite oferte.

Apoi, nu uita ca pe aceeasi platforma sigura, eficienta si gratuita vei gasi profesionisti si din alte domenii: Reparatii/Executie Mobila, Decoratiuni Interioare, Curatenie, Constructii si mesteri, Montaj Gresie/Faianta, Aer Conditionat, Instalator, Electrician etc.

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment