Lectia de curatenie – 7 trucuri care iti vor face treaba mai usoara - Cine cauta, gaseste.ro!
15653
post-template-default,single,single-post,postid-15653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lectia de curatenie – 7 trucuri care iti vor face treaba mai usoara

Cand stai toata ziua sa scoti petele din bucatarie sau sa strangi parul de pe canapea si fotolii, e clar ca nu mai ai timp sau chef sa termini si restul sarcinilor ce tin de curatenie! Da, dar atunci cand ai cativa asi in maneca si stii la ce trucuri sa apelezi, lucrurile vor fi mult mai simple, vei vedea.

  1. Solutie de curatare, universala

De ce sa faci mai multe solutii, cand o poti prepara pe aceasta si folosi in mai multe moduri. Asadar, combina 4 linguri de bicarbonat de sodiu intr-un sfert de litru apa calduta si foloseste-o apoi pentru a curata diverse suprafete si obiecte din bucatarie, inclusiv aparatura specifica, cum ar fi, de exemplu, interiorul frigiderului.

  1. Praf de bicarbonat de sodiu pentru mirosurile neplacute de pe canapea

Daca obiectele de mobilier cum ar fi canapeaua, scaunele si fotoliile au un miros neplacut, pregnant, datorat inclusiv animalului de companie,  apeleaza la urmatoarea metoda. Pur si simplu presara praf de bicarbonat de sodiu pe suprafetele respective. Lasa timp de 15 minute, dupa care curata-l cu ajutorul aspiratorului.

  1. Detergent de vase pentru scaunele si mesele atat de “interior”, cat mai ales de “exterior”

Adauga intr-un bol cu apa calda un pic de detergent de vase si foloseste lichidul apoi pentru a curata scaunele si mesele. Sterge apoi cu o carpa umeda si una uscata.

  1. Ketchup pentru vasele din cupru

Obiectele din cupru, inclusiv vasele si tigaile, pot fi din nou stralucitoare cu ajutorul ketchupului. Pur si simplu curata suprafetele cu probleme cu putin ketchup si vei vedea curand efectul.

  1. Manusile umede de spalat vase pentru parul de pe obiectele de mobilier

Dupa ce speli vasele de bucatarie, manusile de plastic, inca umede sunt perfecte pentru a curata suprafetele din casa de parul lasat fie de tine, fie de animalul de companie.

  1. O cutie cu bicarbonat de sodiu pentru mirosurile neplacute din sifonier si frigider

Poti elimina mirosurile neplacute din frigider si dulapul de haine daca plasezi aici o cutiuta deschisa cu bicarbonat de sodiu. Acesta are capacitatea de a atenua sau preveni mirosul acela specific de haine umede sau de mucegait.

  1. Detergent de vase lichid si apa calduta pentru petele de pe covor

N-o sa speli tot covorul daca ai de indepartat doar cateva pete, asa ca opteaza la trucul urmator: dizolva 1 lingura de detegent de vase lichid in 2 cani apa calduta. Cu o carpa curata, alba inmuiata in aceasta compozitie, curata bine portiunea respetiva. Repeta operatiunea pana cand covorul ramane curat. La final, curata si cu un pic de apa rece, dupa care sterge cu o carpa uscata si curata.

Ei bine, cum ti se par trucurile astea? Le vei pune in practica?

Daca, totusi, timpul nu iti permite sa te ocupi de tot ce tine de curatenia casei, nu uita ca pe Gaseste.ro poti gasi tot felul de specialisti care sa te ajute.

Cauta si gaseste aici profesionisti in Curatenie, Spalare covoare, Spalare perdele/draperii, Spalare geamuri, Finisaje interior, Amenajare curti si gradini etc.

No Comments

Post A Comment