Machiajul potrivit ochilor caprui – 5 trucuri de aplicat - Cine cauta, gaseste.ro!
15574
post-template-default,single,single-post,postid-15574,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Machiajul potrivit ochilor caprui – 5 trucuri de aplicat

Te-ai gandit vreodata ce machiaj ti se potriveste in functie de culoarea ochilor? Specialistii au cateva recomandari in acest sens si, chiar daca tu crezi ca fiecare persoana este unica, nu strica sa cunosti aceste mici trucuri.

Asadar, daca ai ochii caprui si ai vrea sa stii ce culori sau tendinte ti se potrivesc, citeste mai jos cateva sfaturi privind machiajul potrivit ochilor caprui.

Tonuri metalice pentru un look puternic

Persoanele cu ochi caprui oricum sunt vazute drept persoane puternice, asa ca, de ce sa nu plusezi un pic si sa optezi pentru tonuri metalice? Vestea buna este ca nuantele metalice pot veni in mai multe culori, nu doar argintiu, asa ca alege-ti preferata si indrazneste sa iesi din tipare!

Nuante neutre

Daca optezi doar pentru fond de ten aplicat in zona ochilor (sau o nuanta apropiata fondului de ten), tus de ochi si rimel ai obtinut un machiaj elegant, ce poate fi asortat cu o multime de tinute. In plus, nu poti da gres cu o asemenea alegere.

Albastru electric

Bineinteles, depinde si de personalitatea si stilul tau vestimentar, insa daca te incanta ideea unui makeup iesit din comun, alege albastrul electric. Fiind o culoare destul de pretentioasa, nu ar strica sa optezi, totusi, pentru serviciile unui makeup artist profesionist.

Mov inchis sau nuantele mai inchise

Din nou, un machiaj spectaculos pentru ochii caprui poate fi si unul in care movul inchis sau nuantele pamantii sunt vedetele. Tine minte, insa, ca o astfel de alegere merge perfect pentru machiajul de seara si, pentru a nu gresi, ar fi mai bine sa mergi pe mana unui makeup artist.

Un mixaj interesant si original

Ce zici de un albastru electric in nuante metalice si un mascara in tonuri de mov inchis? Pentru a vedea ce ti se potriveste, dar si pentru a impresiona prin lookul mai putin obisnuit, incearca sa mixezi texturi si culori astfel incat rezultatul final sa fie cel putin spectaculos!

Crezi ca informatiile de mai sus sunt doar orientative si ai avea nevoie, totusi, de un specialist? Intra pe Gaseste.ro, completeaza formularul de aici si vei primi oferte de la cei mai buni makeup artisti din orasul tau si nu numai.

Dupa, nu uita ca un look perfect se completeaza si cu un corp bine lucrat (asa ca gaseste aici o forma de antrenament/sala fitness/antrenor personal potrivit tie), cu o tinuta la fel de „in tendinte ( pentru Croitor click aici) si cu o coafura moderna, dar potrivita trasaturilor tale faciale (cei mai buni specialisti in Hairstyling se gasesc pe aceeasi platforma rapida si gratuita, Gaseste.ro).

No Comments

Post A Comment