Make-up tips - ce sa eviti, in functie de trasaturile tale faciale - Cine cauta, gaseste.ro!
15533
post-template-default,single,single-post,postid-15533,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Make-up tips – ce sa eviti, in functie de trasaturile tale faciale

Nu suntem makeup artisti profesionisti, insa nu strica niciodata sa stim mici trucuri de ajutor. De exemplu, este foarte important sa evitam anumite produse sau tehnici de machiaj care ne-ar putea dezavantaja.

E drept, pentru un machiaj profesional, „ca la carte”, tot un specialist ar trebui sa contactam! Bineinteles, gasit pe Gaseste.ro, insa pana atunci iata ce ar trebui sa eviti, in machiaj, in functie de situatie:

1). Nu folosi o singura nuanta de fond de ten daca ai nasul proeminent

Daca nasul nu e tocmai trasatura ta cea mai frumoasa, nu te alarma! In primul rand, toate aceste detalii ne dau acel farmec unic. In al doilea rand, intotdeauna exista tehnici in machiaj pentru a camufla un pic aceasta trasatura.

In linii mari, nuanta mai inchisa de fond de ten se aplica pe zonele „cu probleme” (la baza nasului sau aproape de nari, de pilda), iar nuanta mai deschisa pe partea de mijloc tocmai pentru a crea senzatia de umbra-lumina care sa estompeze micile zone cu imperfectiuni. Nu folosi, insa, aceeasi nuanta de fond de ten peste tot pentru ca, astfel, iti vei evidentia si mai tare nasul.

2). O nuanta prea deschisa sau prea inchisa pentru buzele subtiri

Si aici, ai nevoie de ceva mai multa tehnica pentru a-ti pune in evidenta buzele subtiri. In orice caz, tine minte ca nu nu trebuie sa optezi pentru o singura nuanta de ruj, prea deschisa sau prea inchisa. In schimb, nu trebuie sa uiti niciodata de creionul  pentru contur: estompeaza linia usor, astfel incat sa nu se vada urat, prea accentuat, aplica apoi o culoare de ruj mai inchisa pe buza de jos, o culoare de ruj mai deschisa pe cea de sus si combina usor cu o pensula de gloss, de pilda.

3). Evita fondul de ten sau machiajul, in general, prea deschis sau prea inchis daca ai tenul deschis la culoare

Aceasta este greseala tuturor femeilor cu ten foarte deschis. Fie se gandesc sa aleaga ceva asemanator cu tipul lor de ten si nu nimeresc nuanta corecta, fie, dimpotriva, trec in cealalta exprema si isi achizitioneaza produse de machiaj prea inchise la culoare.

Un expert te va lamuri care sunt nuantele potrivite tie. In general, insa, tonurile de roz sau nude sunt potrivite in aceste situatii.

Dupa ce ai aflat aceste mici trucuri, adreseaza-te unui expert pentru machiaje ceva mai sofisticate sau chiar pentru alte sfaturi de makeup. Experienta si studiile unui makeup artist profesionist se reflecta in aceste doua coordonate: tehnica si informatiile stiute.

Daca inca nu stii niciun astfel de expert, intra aici, spune-ne ce asteptari ai avea de la acesta, fa-ti cont nou pe Gaseste.ro, dupa care compara ofertele primite.

Atat de simplu! Totul pe o platforma gratuita, rapida si, vei vedea, eficienta!

Dupa ce rezolvi problema machiajului, pentru ca tot ti-ai facut cont nou, cauta pe acelasi site si alti experti in alte domenii in care ai putea avea nevoie de ajutor: Tratamente corporale, Tratamente faciale, Manichiura-Pedichiura, Coafura-frizerie, Masaj, Terapii complementare sau Kinetoterapie/Fizioterapie.

 

No Comments

Post A Comment