Manichiura-pedichiura - ce se poarta in 2017? - Cine cauta, gaseste.ro!
15527
post-template-default,single,single-post,postid-15527,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Manichiura-pedichiura – ce se poarta in 2017?

Esti o persoana pedanta care vrea sa stie mereu ce se poarta in toate domeniile ce tin de aspectul nostru? Sau poate esti specialista in manichiura-pedichiura si, bineinteles, trebuie sa fii la curent cu noile tendinte?

In ambele variante, iti va face placere sa citesti informatiile de mai jos, cu privire la ce se poarta in 2017, in materie de Manichiura-pedichiura:

Design abstract, in alb si negru

Multi considera ca oja neagra este si foarte eleganta, dar iata ca in 2017 acest trend este dus intr-o zona ceva mai artistica. De ce? Pentru ca anul acesta se poarta oja inchisa la culoare, dar in combinatie cu ojele transparente. Neaparat intr-un design abstract!

Modele „creionate”, ce imita desene simple si jucause

Inimioare sau floricele nu foarte precis conturate, culori care imita creioanele clasice, toate au fugit de pe coala de desenat pe unghiile tinerelor care doresc sa surprinda cu manichiura lor.

Bineinteles, chiar si joaca asta este destul de „studiata” si trebuie realizata de un profesionist.

Cuticule stralucitoare

Vrei sa surprinzi cu alegerile tale in materie de manichiura? Alege o baza neutra, dupa care aplica la baza unghiilor, pe cuticule, o portiune stralucitoare, ce seamana mai degraba cu bijuteriile.

Elegant, chic, de efect… dar si aici trebuie sa ceri ajutorul unui specialist!

Accente argintii

Un trend regasit la multi designeri anul acesta. Accentele argintii in manichiura pot reprezenta o oja argintie, aplicata pe toata suprafata unghiei sau in diverse alte modele interesante.

Daca stam bine sa ne gandim, si trendul precedent tot pe accente argintii (si stralucitoare) se baza.

Culori pastelate, diferite

Un trend care a mai fost, acela al unghiilor in culori diferite. Anul acesta, insa, vine cu o regula suplimentara: neaparat culori mate si pastelate. Bineinteles, cromatica e importanta, asa ca nu alege culori care nu se potrivesc, ci pe cele apropiatetocmai pentru ca impactul vizual sa fie unul placut.

Daca ai ajuns pana aici, ti-ai dat seama, probabil, ca nu poti realiza „experimentele” de mai sus singura. Da, iti trebuie un specialist in Manichiura-Pedichiura pe care il vei gasi cu siguranta aici.

Procedeul e simplu: completezi cele 5 etape necesare, iti faci cont nou, validezi inscrierea si verifici emailul sau contul Gaseste.ro pentru a vedea ofertele trimise de specialisti.

Dupa, nu uita de celelalte aspecte ce tin de infatisarea noastra! Pentru toate vei gasi profesionistii cei mai buni tot pe Gaseste.ro: specialisti in Makeup, Tratamente corporale si faciale, Coafor si Frizerie.

No Comments

Post A Comment