Metode naturale contra imbatranirii – 3 trucuri anti-riduri - Cine cauta, gaseste.ro!
15862
post-template-default,single,single-post,postid-15862,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Metode naturale contra imbatranirii – 3 trucuri anti-riduri

Varsta, stresul, alimentatia, poluarea sau pur si simplu factorul genetic sunt doar cateva dintre motivele aparitiei primelor semne ale imbatranirii, ridurile. Fie ca esti adepta tratamentelor faciale la un salon cosmetic, fie ca vrei sa incerci inainte sau in paralel cateva remedii naturale, citeste mai jos cateva trucuri simple si eficiente, pe care le poti aplica si tu.

Hidrateaza-te cu uleiuri atent alese

Cum tenul sensibil si cel uscat sunt mult mai predispuse catre riduri, ai grija ce uleiuri alegi pentru ingrijire. Cel mai bine ar fi sa te indrepti spre un ulei natural, usor, care sa nu incarce si mai mult fata, dar care sa aiba totodata si proprietati benefice in acest context.

Uleiul din seminte de macese este o astfel de varianta, bogat in vitamina A. Uleiul de argan contine vitamina E si acizi grasi Omega 3, insa pe el incearca sa il folosesti numai pe zonele cu riduri. Uleiul de cocos, probabil stii deja, este eficient intr-o multime de probleme, inclusiv aceasta, a ridurilor, asa ca foloseste-l in loc de crema de noapte si vei vedea diferentele.

Ai grija la dieta!

Vesnica recomandare pe care, din pacate, nu multi o iau in seama. Este evident faptul ca ceea ce mancam ne influenteaza si infatisarea, asa ca incearca sa-ti faci o mica lista cu “alimentele contra imbatranirii”. Ce ar trebui sa contina ea? Citrice (vitamina C este foarte importanta), proteine de buna calitate (carne de pui de tara, somon sau alt peste, oua de tara, seminte de canepa etc.), banane, ghimbir, migdale, turmeric, ciocolata neagra (cu moderatie) etc. Bineinteles, incearca sa elimini sau macar sa reduci consumul de zahar, gluten si alcool.

Fereste-te de fumul de tigara, soare puternic si stres!

Fumatul, activ sau pasiv, accelereaza imbatranirea si nu ne referim aici doar la riduri, ci si la depigmentarea pielii sau la aspectul ei uscat. In plus, fumatul elimina vitamine importante din corp, inclusiv vitamina C, cea responsabila cu protejarea si refacerea tenului si a pielii, in general.

Despre efectele nocive ale razelor solare asupra pielii s-a mai vorbit, asa ca incearca sa te protejezi cu o palarie, crema cu factor de protectie si, bineinteles, o pereche de ochelari.

In ceea ce priveste diminuarea stresului, incearca yoga, meditatia sau practicarea oricarui sport iti place.

Trei recomandari de bun simt si destul de usor de aplicat, nu-i asa?

In cazul in care vrei ceva mai elaborat, insa, apeleaza la tratamentele faciale!

Specialistii pe care ii vei gasi pe Gaseste.ro sunt gata sa te ajute si sa iti recomande planul de tratament potrivit tie. Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici, sa completezi formularul, sa te inscrii, dupa care sa dai start “castingului”.

Nu uita ca pe acelasi site vei gasi profesionisti intr-o multime de alte domenii: Sanatate si relaxare, Sport si Fitness, Consiliere, Cursuri limbi straine & pregatire, Servicii cosmetice, Productie Foto/Video, Cursuri Arte etc.

un articol de Marina Rasnoveanu

No Comments

Post A Comment